Ahoj maminky, máte některá zkušenost s touto videochůvičkou a monitorem dechu 3v1? Mně se to strašně líbí, jen nevím, jestli to všechno i tak parádně funguje, a jestli to využiju, nebo to něco postrádá... popsané to mají na stránkách hezky, ale praxe může být jiná 🙂 Díky za názor!
my máme jen monitor dechu a chůvičku v jednom a je to úžasné!!! vůbec bych se nebála a šla do té videochůvičky 😉
já monitor dechu pořizovat nebudu, ale zato chůvičku určitě s videem. Má to i moje sestra a vidím jen samá pozitiva. Dítě jen hejkne a já se jen mrknu přes kameru, jestli to bylo vše,nebo jestli se něco děje. Kdybych tam pokaždé měla jít, pokaždé dítě probudím....... video-chůvička je prostě super. ....a pak můžeš dceři dát k 18-tinám skvělý dárek, že ji videochůvičku "odmontuješ" z pokoje 😀 určitě bude mít radost....... 😀
no to je jen takový vtipný dovětek.
Máme, už tři roky, zkušenost výborná. Nejlepší je možnost obojí propojit.
My máme jen monitor s chůvou Angelcare a jsme moc spokojení! Do té video bych asi nešla, stačí obyč. chůva, teda aspoň nám 😉 . Ono stejně časem už poznáš, jestli mimčo jen kňourá malinko ze spaní nebo chce dudlík atd. 😉 Ale značka super, spokojení jsme moc a pokud chceš video chůvu tak směla do toho 😉 .
Holky vsem moc diky za nazor! No ja nevm jestli chci videochuvu nebo ne....ale rikam si, ze kdyz uz muzu mit i prenos obrazu, tak proc ne ;)
@pavli79 Mně to přijde zbytečné. Stačí přenos zvuku, podle zvuku přesně poznáš (teda, já ano a myslím, že to fakt pozná každý), jestli mimčo leží, vrtí se, kňourá, tahá za nebesa... podle nastavení citlivosti to přenáší jakýkoli zvuk. A zas přece nemusíš mimčo vidět pořád... a když ano, tak nakukneš 😉
ahoj, já ho nemám, ale má ho moje kamarádka.. a je s tím spokojená..chlapeček bude mít 2 roky na konci srpna, takže monitor už dlouho nepoužívají, ale chůvičku mají v akci i nadále 🙂 já osobně si myslím, že je to dobrá vychytávka..