AIO pleny, kde seženu za přijatelnou cenu?

zaneta3
15. zář 2014

Zdravím holky,
chci si objednávat aio pleny, ale nikde nemůžu najít nějakou relativně přijatelnou cenu. Asi před měsícem jsem se dívala na aukro a byla tam sada 6 ks za nějakých 800Kč i s vkládačkama a separačkama, teď takovou sadu nemůžu nikde najít, chtěla jsem ji kupovat 2x právě. Nevíte tedy někdo kde se dají sehnat? nebo nemusí být přímo AIO ale aby to byli pleny od narození k nočníku 🙂

ev.ka
15. zář 2014

Plenky nevalné kvality, které vám provlhnou za chvíli. Mnoho takových to plen má vkládačku z mikrovlákna -výborné jako prachovka, ne však savé do plenky.
Takovéto plenky Vás spolehlivě odradí látkovat.
Doporučuji kupovat kvalitní značky a raději bazárkové.
Inspiraci hledejte např na brana k dětem, většina plenek co prodávají jsou ok 😉 a podle toho pak vybírejte.
Jinak doporučuji spíše svrchní kalhotky na savou část - protože AIO musíte prát po každém použítí a PUL dostává zabrat...

tiburcia
15. zář 2014

Já měla AIO asi 7 druhů než jsem si z nich vybrala pro mě ty pravé a z nich si udělala celkovou výbavičku. Tohle jsou plenky Sketch, česká výroba, kus stojí zhruba 300 Kč. Objevují se i levnější varianty typu sweet monkey, ty by měla ,,šít" paní z česka, ale design plenek je stejný jakoz ebay, jsou to plenky šité v Číně, tak netuším..na extra levné plenky bych si dávala pozor, protože nevíš z jak kvalitního jsou materiálu, jak jsou savé atd... pokud do plenek nechceš investovat ze začátku tolik doporučuju bazárkové 🙂

duvera
15. zář 2014

Holky maji pravdu. Zkusit od každého něco bud z bazarku nebo zapujcit od kamaradek. . .
Na ty levne z aukra jsem kdysi taky koukala. Jsou z Ciny, ale nedavno byly schvalene i pro Cesko (atest).
Tusim, ze se jedna o Batolini, pokud me pamet neklame. Nekupovala bych je ale ani tak. Holky v recenzích je moc nechvalily. Ja pouzivam stare dobre ctvercovky, ktere jsem poshanela zdarma + vkladacky + separacky a Pul a jsem max.spokojena. Na noc pouzivam vicevrstve. Za penize usetrene na plenach jsem si koupila susicku a super! 😀

nasekuratko
15. zář 2014

Mrkněte na www.numama.cz značka Bobolider a Pupus jsou cenově super přijatelné. Já jsem s nimi plenkovala a plenkuju svoje dvě děti a jsem moc spokojená.

ivda
15. zář 2014

Tyhle sketch mám doma, a už nikdy více, protíkají. :-/ Hlavně paní, co je prodává vůbec nekomunikuje, nereaguje,... Mám starší typ se suchým zipem a po pár použití sucháč v háji. ☹

baru_ska
27. zář 2014

Máte nějakou zkušenost s plenkami AIO OSFA Little Lamb? Díky za rady.