Ahoj, rada bych požádala o radu. Přestala jsem kojit cca po 14 dnech. Nasadila jsem mléko HIPP Combiotik. Poslední dva dny mi to dcera však začínala zvracet. Dnes jsem vyzkoušela BEBA Sensitive. Zároveň jsem změnila i láhev. Zvracení odeznelo a já teď nevím jestli to bylo mlékem, nebo láhvi. Mate někdo podobnou zkušenost? Je problém změna mléka, nebo dávali jste výjimečně jiné mléko a zase se vrátili k původnímu? Oboje mléka dveří chutnají. Míč děkuji za každou radu.
@olgaolga123 no upřímně bych to tipla spíše na mléko. U nás byl taky velký problém s Hipp mlickem. Ale těžko říct. Moc bych ale neexperimentovala.
Pokud ted beba a lahev funguje, je to ok, tak to uz nemen
Synovi zas Hipp sedl jediny, zkouseli jsme 3 mlika. Obecne se rika, ze stridat to casto neni fajn.
@olgaolga123 ahojky, mne obe dcerky zvracely po Sunaru, lahvicku jsem mela Avent. Takze jsem vymenila mleko za DM Babylove a bylo po zvraceni. Flasticka za to nemohla. Ja bych tedy ze sve zkusenosti vsazela na mleko.
My máme Hipp a spokojenost, lahvičky máme od Simax
Syn 4 měsíce a zvrací i mm, takže těžko říct... Pokud by ale nesedělo mlíčko, předpokládám že zvracení by se objevilo už dříve.
Já jsemdceři dával Hipp a nedám na něj dopustit. Každé dítě to má ale jinak a to, co vyhovovalo mojí dceři, nemusí vyhovovat jinde. Já bych zase Bebu nekupoval.
Ahoj, jde o to, že mléka se nemají často střídat. U jednoho se doporučuje zůstat alespoň 14 dní, než si tělo zvykne a "sedne" si zažívání. Kůže se pak stát, že bude mít miminko pak daleko větší problémy se zažíváním (tvrdá stolice, zarazene větry). Teď už bych mléko nechala a k původnímu se nevracela. Lahvičkou to samozřejmě být mohlo také, mohla sat vzduch, který ji tlačil mléko pak nahoru.
Spíš bych to tipla na láhev.
Obecně mimča často odkrknou tak, že to vypadá jak zvracení...