Holky prosim pouze vlastni zkusenosti. Jak jste spokojene s touto zidlickou? Chci poridit pro 10mesicni a 3,5letou. Je vhodna i pripadne ke psacimu stolu do budoucna?
Dekuji za rady a zkusenosti😊
Máme asi půl roku, dceři je 2,5, takže už jsme rovnou pořizovali bez těch vložných sedátek na mimina. Fajn jsou ty různé polštářky, mají různé dle věku a barev. Židličku využíváme denně na jídlo, kreslení, hraní atd. Vypadá dobře a je kvalitní, díky vysoké nosnosti určitě bude sloužit ještě dlouho.
Máme ji od doby kdy se začínalo s příkrmy a měli k ní ten set pro nejmenší, což bylo super na krmení. Potom zase ten set kdy už dítě sedí. Teď už na ní nic nemáme, využívána je denně a občas na mi sedí i dospělý. Rozhodně za tu cenu stojí, je opravdu kvalitní.
a kde jste ji koupili? nemůžu ji najít v žádném obchodě
@125katulka125 malvik, mybabystore - v obou kod ZNPM = 10% sleva
Tripp Trapp mame chvili a jsem z ni nadsena 🙂
@dandaa využívala jste k tomu ty pásy? Respektive je nutné je k tomu pořizovat?
Ahoj, máme u babičky Stokke a doma Jitro, jsou víceméně téměř k nerozeznání. Nosnost obou je okolo 100kg, takže vydrží určitě, udává se i nad 15 let, ale malému je 2,5, takže sezení u pracovního stolu ozkoušené nemáme, jen u jídelního. U Stokke se mi tehdy hodně líbilo sezení/ležení pro mrňousky a pak to vylepšené sedátko, Jitro má myslím jen látkové a o ležící variantě pro ty úplně malinké nevím. Jinak ještě dodám, že malý ji má asi od roku a židle dostává pěkně na zadek (odřená, oťukaná..), tak jsem možná ráda, že tu "dražší" má jen u babi, kde není v takovém zápřahu=)