Ahoj, chtěla bych poradit jako židličku koupit dítěti. Už přistoupíme za měsíc na příkrm, ale nevím jakou židličku koupit ( rostoucí, ... ) ? Ci si myslíte o Ikea? Dítě je hodně neposedné, tak potřebuji něco hodně stabilního 🙂 Je dobré koupit i použitou?
jenže pokud jí chceš od 6 měsíců - tj, kdy ještě nesedí, musíš uvažovat o nějaký, co jde do lehu. My jsme kvůli tomu pořídili Chicco polly - fakt tam to dítě pololeží a né skorosedí, jako u jinejch. Vyzkoušej si je obchodě, jak jdou sklopit.
A vzhledem k cenám a poté celkovému zaneřádění /nejmírnější slovo, který mě napadlo 😀 / bych se použitých nebála 😎
TAk zrovna Chicco polly nějak špatně dopadla v Dtestu kvůli stabilitě, měli jsem tu z Ikea a dobrý, teď mám Peg Perego a taky dobrý. TA Ikea je dobrý je není polohovací, pokud dítě ještě samo nesedí, tak by v ním být nemělo. 😉
Ikeácká židlička je dobrá, stabilní - ale vhodná až pro dítě, které se umí samo posadit (takže na první příkrmy ani náhodou). Polohovací plastový obrovitosti se nám kupovat nechtělo, tak jsme krmili cca do 9 měsíců v náručí.
My jsme ze začátku krmili ve vibračním lehátku, kamarádka ve vajíčku (autosedačce) 🙂
Já dávám příkrmy v autosedačce (ve vajíčku) a to už 2 měsíce a žádnou spešl židli nepotřebuju. Až se naučí sedět budu mít ikeáckou 🙂
rozhodně bych kupovala s pásem - já mám pás jako v kočárku, takže malá nevypadne ani když se kroutí jako hadice. Jinak u tchánovců máme dřevěnou a jako hrůza, strašně v tom jezdí a vůbec v ní nechce být. První příkrm jsem dávala v lehátku, lehce posazeném. Máme tuhle a jsem spokojená. Malá v ní krásně sedí i jí. Má i pásy, takže nevypadne a já si můžu v klidu vařit. http://www.slune-cz.cz/jidelni-zidlicka-4baby-f...
Podruhé jsem koupila klasiku ikea. Je skvělá.
za mě Cam Campione, perfektně stabilní, polohovatelná, s pásy (ale jdou dát úplně pryč, pokud je dítě nechce). Měla jsem příliš ráda svoje záda, než abych se hrbila nad lehátkem či vajíčkem (zkoušela jsem...) a tohle byla dobrá investice. Teď z ní přejdeme na klasiku Jitro, malej už chce sedět sám na židli "jako velkej chlap".
Ze začátku jsem krmila v lehátku (vajíčku, kočáru, na gauči v pololehu na polštáři,...) a když seděla, po přemýšlení jsme koupili Ikeu a jsem naprosto spokojená :o) Ty všechny moderní a polohovací židličky mi přišli děsně obrovský - zabírají strašně místa v bytě - a na těch pár minut denně, než se dítko nají, to podle mně nemá cenu...
Začínala jsem krmit v autosedačce a až prcek uměl sedět sám tak jsme přesedlali na Stokke, je bezvadná 😵 , stabilní, malýmu se v ní líbí, může pěkně jíst s námi u stolu.
Tak my jsme začali krmit v autosedačce, a nakonec koupili polohovací židličku Caretero (výroba Polsko), ale slouží dobře, jsme spokojení 🙂 a myslí že i na druhé dítko poslouží. A to nebyla zas až tak drahá.
já měla New buddy Pinta, opěradlo se dá hodně sklopit, takže dítě je opřené, je polohovací i na výšku, svůj účel splnila. Kupovala jsem jí novou cca za 1600 Kč. Dneska bych koupila i použitou, Když vidím tu mojí, tak kromě toho, že je upatlaná je naprosto bez vad.
Ahoj! My máme sedačku od Stokke. Byla sice dost drahá, ale vydrží prý léta 😀 Hlavně je ale 100% bezpečná, dítě se z ní nedostane ani náhodou a nejsou třeba ani kšíry. Syn už je teď větší, leze si na ni sám a absolutně nehrozí, že by se převrátila. Je skvěle stabilní! Každá špína se z ní umyje a jestli jsem s něčím, co jsme mladýmu koupili spokojená, tak s touhle sedačkou 😉
Poté, co jsem znicila lehatko mrkvi jsem koupila PP Prima Pappa a spokojenost. Syn je v ni doted, az ji bude potrebovat dcera, koupime Stokke... 😉
Dokud děti neseděly, tak jsem je krmila ve vajíčku a zhruba od 8.-9. měsíce jsem je krmila v Ikea židli. Je hodně stabilní a levná 🙂 Viděla jsem i jiné židličky - polohovací ale ty mi přišly takové vratké.
http://www.nemluvnata.cz/jidelni-zidlicka-bebe-...
Měla jsem tuto a absolutní spokojenost.Malá je a byla živel a z této díky pásům nezdrhala.Je skvěle stabilní.Má hodně poloh,co do výšky,to do lehu a je super skladná.
My též měli Cam campione, je oproti ostatním dražší, ale z plastových opravdu jedna z nejlepších. Stabilní je určitě, teď, když jsou holky větší, tak se na ní různě věší a nepřevrátí se 🙂, ani se nehne. Většina děti v době zavádění příkrmů sice nesedí, ale krmit je proto vleže....jak tady někdo psal....to asi není úplně to pravé ořechové.
Jsme velmi spokojení s Fábulou, když pominu, že ten potah moc nevydržel. Ale nechali jsme si na MMB ušít nový a je to v pohodě. Už ji používáme v kuse 3,5 roku (druhé dítko), oba jsou lumpíci, skáčou v ní, divočí... a super. Hodně maminek si chválí židle z Ikei, ale za mne rozhodně NE! Malý se v ní v restauraci několikrát převrátil - když se zapřel nohama o stůl. Byl to zlomek vteřiny... vzhledem k tomu, jak mi děti v židličkách divočí, tak jsem pro nějakou hodně stabilní. A to polohování je také super - já v ní krmila od 5 měs.
Já jsem krmila v lehátku, když ještě neseděl, a od té doby má starou dřevěnou, kterou asi měla většina z vás (dělá se z ní vysoká židlička ke stolu anebo malá židlička a před ní stoleček). Dnes se prodává i nová, ale celkem za dost peněz, já ji koupila asi za 200 a řekla bych, že je tak v mém věku 😀 http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Dema%20Barborka%20bukov%C3%A1%20%C5%BEidli%C4%8Dka
V náručí bych ho krmit neuměla, zkoušela jsem to párkrát v nouzi, ale když nejsem naproti němu a nevidím mu na pusu, tak se to moc nedá, aspoň mně ne.
do doby sedu jsem krmila v lehátku, nyní v klasické dřevěné rozkládací židličce Sandra (dříve vyráběl TON), nové špatně omývatelné giganty jsem zavrhla.
mám dvojčata, krmíme od čtyř měsíců...koupili jsme bazarové stejné židličky chicco, polohovatelné, rostoucí s dítětem, zatím si je nemůžu vynachválit, dobře se omývají a splnily prostě moje očekávání.
uvidíme, až bude holkám třeba 9 měsíců (teď budou mít šest), a začnou se vrtět a budou neposedné, jak to "ponesou" židličky.
jinak jsem slyšela chválu na klasické od ikei nebo klasické dřevěné, u nás však nepřipadaly v úvahu, protože se nedají polohovat 😒
Ahoj, my máme zopa (aby v ní mohlo dítě pololežet, dokud neumí sedět) a jsme s ní moc spokojený, takže můžu jen doporučit. Pro maličký bych doporučila tu polohovatelnou s pásama, pro později je dobrý, když ji můžeš i snížit dolů, abys tam prcka furt nemusela vysazovat. Teda dle mojí zkušenosti 🙂
Také jsem měla pro syna Chicco polly a byla super, nedala jsem na ni dopustit 😉
Já krmila v tom vibračním lehátku od 6 měsíců, kdy jsme začali s příkrmy, a když začal samostatně sedět, což bývá zhruba +- na 9 měsících, tak jsme koupili rostoucí dřevěnou židličku Jitro (s pultíkem, kalhotkami a kšandičkami pro menší děti, stupínkem), kde sedí vzpřímeně. Klidně bych koupila i židličku použitou, to ničemu nevadí, pokud je v pořádku, ale Ikeáckou ne, ta nemá podporu pro nožičky, což není zdravé na páteř, dítě by mělo mít na co nohy položit, a zatěžuje to zadní stranu stehen.
My jsme pořídili Peg Perego Tatamia a maximální spokojenost.
my máme doma babypoint fábula - krmila jsem hned v ní, je polohovatelná.
u babičky máme bazarovou stejnou (prasklý potah jsem přelepila americkou páskou a jinak židličce nemá moc co být)
a na chatě máme tu za 4 stovky z ikea. je perfektní do malých prostor (ale dítě už musí samo sedět)
Na bazárku prodávám Neonato https://www.modrykonik.cz/bazar/detske-jidelni-...
byla jsem maximálně spokojená, jde do pololehu,mám to tam i na fotce. Omyvatelná,stabilní,prostě super. Neumím si představit krmení v autosedačce, co na to říkal ten potah 🙂
Ahoj my jsme kupovali tuto http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/klups-anezka... ale nevyhovovala nám protože malý se brzo naučil v ní otáčet a dělat blbosti, i když manžel ten vrchní stolek převrtal blíž. Tak jsme koupili Ikea a spokojenost, mají jí ve většině restaurací takže jsme věděli že tam malý sedí líp. 😉