Ahoj maminky,
moc prosím, máte některá zkušenost s touto židličkou?
Díky za odpovědi!!
Díky za odpověď. Taky sháním židličku, aby se později nechala rozdělat na židli a stoleček, aby si tam malá mohla treba malovat... Chtěla jsem se ještě zeptat, je dobrá na údržbu? Pak jsem se chtěla zeptat na manipulaci, ale když ji nosíte i ven, tak je to asi ok. A to rozdělávání na samostatnou židličku asi taky není problém? Díky M.
Je plastová, pultík taky, takže dobře omyvatelné. Židlička je jakoby látková - asi látka s nějakou umělinou a jde to omýt obyč.hadříkem s vodou, zatím jsem ani mýdlo nepoužila a že je po každíé jako prasátko... (Kuba i židlička). Vysadit jde dobře - musíš podržet takové výčnělky co jsou na nožičkách židličky, a zvedneš nahoru. Židlička těžká není, ale stoleček -ten spodek nenosíme, máme málo místa ( na jakoukoliv židličku, kuchyn je mini), tak je zatím v obýváku a vycvaknem vždy židličku a stoleček tam necháme...a jíme kdekoliv. Nechtěla sem dřevěnou, protože nejsou polohovací a pultík je malinký a neohraničený (vše snadno spadne). Dám do albíčka fotku v židličce venku 😉 . Jinak je fakt, že já ji kupovala naslepo, nikde v krámě ji neměli, jen rovnou na objednávku, ale nelituju. Máme možnost vyzkoušet židličky kamarádek, ale třeba Fábula je tak velká...že my jsme tak tak zapadlí, že ten pultík máme u očí a jak jsme neseděli, tak nic moc...
Tak to jsem ráda, že jsi spokojená. já také objednávám naslepo...nikde jsem ji taky neviděla. Sehnala jsem ji na Aukru za 1500,- z druhé ruky, tak snad jsem neprohloupila. O Fábule jsem taky uvažovala..
Díky za fotku, z malého už je pěkný chlapík...to jsem ráda, že tak rostete (četla jsem vás v diskuzi o nedonošeňátkách)... a držela palce!!
Taky koukám, že jste měli stejný kočárek - Bolder. 😀
Díky za odpovědi! Míša
Díky 🙂 a jakou kombinaci barevnou jsi koupila? Já myslím že se na ní nedá nic poničit...určitě ti dobře poslouží 😉
Koupila jsem kombinaci tmavě a světlejší modré. Máme sice holčičku, ale modrá mi ale vůbec neva....Tak snad bude vše ok. Díky!!
Obnivuji diskuzi a rada bych se zeptala na nove zkusenosti s touto zidlickou. Dekuji moc 🙂
Ahoj, my ji máme doma. Máme zelenou s tyrkysovou. Hledali jsme plastovou židličku udělanou zvlášť jako stoleček a židlička. Je trochu prostornější,ale to nevadí. Ted když je hezky vezmeme celou sedačku a krmíme s hrajeme si venku, nebo lze přemístit i jinam. Židlička má opěrky na ručičky a pásy, tak prcek nevypadne a má polohování, takže jsme donedávna byly v poloze jakoby v autosedačce, protože jsme neseděli. Má 2 pultíky...je dobře omyvatelná. Kdyby tě něco konkrétně zajímalo...? Je fakt, že není nejlevnější, ale my ji necháme i na další dítko a pak využijeme i stoleček, ten je opravdu prostorný 🙂