Dobrý den, tuhle židličku má dost lidí doma tak s ezeptam jestli ěnkdo nemáte tenhle potahhttp://avit.cz/detail/jidelni-zidlicka-chicco-p.... Co jsem tak koukala tak jinak ty potahy vypadají na fotkách a jinak ve skutečnosti. např ta celorůžová vypadá hodně tmavá a ve skutečnosti je světlá. manžel říká že tu co chi je nevýrazná a tak zvažuji jestli i tak do ní jít 😉 . Budu ráda za jakoukoliv zkušenost, potřebuji objednat co nejdřív a pořád váham nad barvou 😉
Dobrý den. Ta zelená je opravdu dost výrazná. Máme pollynku z minulé kolekce ta je do oranžova a je také dost výrazná. Člověk to musí trochu rozmyslet a zkusit si to představit doma. 😉 Ona se vám třeba zamlouvá v obchodě, ale domů do jídelny se bude hodit jiná barvička. 🙂 A jen tak na okraj jsem s židličkou mooooc spokojená. 🙂 🙂
@marketa137 mám doma podobnou divočinu 😉 Mám potah safari a je opravdu hodně výrazný. Chtěla jsem to tak ale kvůli malýmu aby se mu líbilo v ní sedět. Teď bych spíš koupila nějakou méně výraznou, protože se mi v ní pořád syn točil místo toho aby jedl. . . Teď už je to teda dobrý. Jinak jsem taky moc spokojená, je to pomocník k nezaplacení 😉
manžel si právě myslel že je hodně nevýrazná 😒 , jiný potah se mě právě moc nelíbí a oni to asi dělají kvůli dětem takhle barevný. V pokoji máme strp modrý a stěny žluté a spodek stěn zelený a v kuchyni hodně do žluta a pro kluka jsem tam žádnou nenašla, manžel hlasoval pro tu safari 🙂 , ta s mělíbí ale když se sundá ten zmenšující potah tak se mě zdá ta mdrá taková studená 😒
Tak to je fajn že yvdrží na dlouho, už jsem rozhodnutá a bud dneska nebo zítra jí musim objednat, beru ještě nějaký hračky a kousátka tak alepson nebudu platit poštovné 😉
@marketa137 synovi je 15 měsíců, má 12 kg, 81cm a taky má stále ještě tu vložku a ještě dloooooohou určo bude. Židlička je fakt perfektní, protože s dětma roste a můžeš ji přizpůsobit potřebám dítěte a tvým 😉 Navíc je celkem dost skladná, takže ji kdyžtak hodíš za nějakou skříň nebo tak. Určo s ní budeš moc spokojená 😉
holky díky moc, docela dlouhojsem pročítala diskuze a asi každá židle má něco. Dost se mě líbí ty rostoucí ale ty si mylsim jsou lepší až pro větší a hlavně sami sedící což tomík bude nejdřív kolem 8-9m, je o ěmsíc dřív i když váhově byl na úrovni přenášeného mimča 🙂 , ale první syn taky sám seděl až v 9m a navíc 4500 na židli ted nemam a už mě to přijde moc + další příslušenství takže strop byl kolem těch 2500 a nakonec vyhrála tahle, nejvíc se mě líbí že má i polohování nožiček 😉
No mně vyhovuje, že jsou tam pořádný pásy, ikdyž náš doveda z nich už dokázal vylézt a ze židle mi slezl. 😨 Z těch obyč bez pásů bych byla na palici. Stačí mi někde v restauraci, většinou tam mají ty z Ikea a to je boj, už ho raděj krmím v kočáře. 😝
tak ještě jednou vkládam odkaz 😉 http://avit.cz/detail/jidelni-zidlicka-chicco-p...