Ahoj všem 🙂 mám dotaz. Chceme pořizovat jídelní židličku,naše malá 7m, zatim nesedí, tak nás zaujala polohovatelná chicco polly. Ale prodavačka nám řekla, že je pouze do 15měsíců??? Což mě dost udivilo. Na netu je psané do 3let. Tak teď fakt nevím. Stojí vcelku dost,tak chci ať poslouží dýl než jen pár měsíců. Ještě se mi líbí ikea antilop, ale ta je už pro sedící dítko, což u nás nevim,kdy nás naše malá překvapí🙂
Máte ještě nějaké tipy na stabilní a polohovatelnou židličku a co má pásy? Prcek je divoch,tak ať ji tam můžu připnout. Nebo myslíte,že je lepší pořídit rostoucí židličku?
Moc děkuji za tipy.
Také máme tuto židličku a myslím si, že jí do tří let určitě využijeme - lze totiž polohovat, výškově nastavit a když se sundá pultík, může sepřisunout přímo k jídelnímu stolu. Židlička je sice objemnější, ale funkční, takže za mě určitě doporučuji 🙂
@pattyo Chicco Polly má nosnost do 15 kg, takže může klidně vydržet i do 3 let, pokud Vám tam dítko ještě bude chtít sedět 😉. Jinak doporučuji také polohovatelné židličky Chicco Happy Snack, nebo G-Mini Gusto, které jsou velmi podobně řešené jako Chicco Polly. Přeji hodně štěstí při výběru 🙂