Ahojky, máme 5,5m a pár dnů po 5m jsme začali se zeleninou, kterou ji vařím a chci i dál vařit sama. Vyzkoušela jsem mrkev, brambor, květák a ještě dám brokolici, ale dál nevím, co můžu dát. Je vhodná třeba i dýně hokaido? Prosím o tipy co dál malé uvařit. Je to první mimčo, takže tápu. Našla jsem stránky kojeni.net a je to tam moc hezky popsané, ale vypsaná zelenina je od 6m, tak nevím, zda ji můžu dát vše, co se tam píše. Moc děkuji za rady 🙂
Ještě mě napadl špenát,ten je taky vhodný 🙂
Ahoj,dobre jsou take bataty (cervene brambory)
Cervena repa, ta je u nas top! A cuketa, rapikaty celer, bataty letely do kose,ty mi plival. A fenykl 🙂
Holky a ještě prosím, když Vám to prcek plive, jdete honem dělat náhradní oběd nebo prostě dáte mlíčko?
My máme ochutnáno - dýně, brambora, mrkev, cuketa, batáty, mangold, špenát, kedlubna, květák, brokolice, červená řepa, pastynák, hrášek, zelené fazolky, batáty
Když mu něco nejede, náhradní jídlo určitě nedělám, dokojím dle chuti
Děkuji za rady
Určitě to, co je od 6., bude i pro vás v pohodě. Z mojí zkušenosti doporučuju právě dýni, cuketu a taky synovu nejmilovanější petržel. Mrkev ho ucpává a brokolice nadýmá, ale vy to samozřejmě můžete mít jinak