Ahojky, máme 5,5m a pár dnů po 5m jsme začali se zeleninou, kterou ji vařím a chci i dál vařit sama. Vyzkoušela jsem mrkev, brambor, květák a ještě dám brokolici, ale dál nevím, co můžu dát. Je vhodná třeba i dýně hokaido? Prosím o tipy co dál malé uvařit. Je to první mimčo, takže tápu. Našla jsem stránky kojeni.net a je to tam moc hezky popsané, ale vypsaná zelenina je od 6m, tak nevím, zda ji můžu dát vše, co se tam píše. Moc děkuji za rady
Ještě mě napadl špenát,ten je taky vhodný
Ahoj,dobre jsou take bataty (cervene brambory)
Cervena repa, ta je u nas top! A cuketa, rapikaty celer, bataty letely do kose,ty mi plival. A fenykl
Holky a ještě prosím, když Vám to prcek plive, jdete honem dělat náhradní oběd nebo prostě dáte mlíčko?
My máme ochutnáno - dýně, brambora, mrkev, cuketa, batáty, mangold, špenát, kedlubna, květák, brokolice, červená řepa, pastynák, hrášek, zelené fazolky, batáty
Když mu něco nejede, náhradní jídlo určitě nedělám, dokojím dle chuti
Děkuji za rady
Určitě to, co je od 6., bude i pro vás v pohodě. Z mojí zkušenosti doporučuju právě dýni, cuketu a taky synovu nejmilovanější petržel. Mrkev ho ucpává a brokolice nadýmá, ale vy to samozřejmě můžete mít jinak