Zamrazování příkrmů v silikonových formičkách

masa81
4. lis 2015

Holky, při zamrazování příkrmů/ je mi jasné , že čerstvé jsou nejlepší/- jak postupujete?, v čem uschováváte potraviny?Já si v silikonových formičkách na muffiny zamrazím a pak shrnu do sáčku a odebírám pouze potřebné množství.Tedkom ale řeším, zda- li silikonové formičky nemůžou do toho jídla uvolnovat nějaký sajrajty jako ftaláty apod? Mát někdo zkušenosti ? Díky

sandi777
4. lis 2015

Používám tuto je to přímo na příkrmy tak je to jistě ok. . https://www.feedo.cz/obchod/vysledky-hledani/na...

masa81
autor
4. lis 2015

..supiš díky mrknu

sara84
4. lis 2015

Ja to zamrazuju primo ve sklenicce od presnidavky/ prikrmu. Varim cerstve, jen ne vzdy odhadnu mnozstvi, tak mam 3 porce na cerstvo a zbytek mrazim. A maso mrazim v zasobniku na led a pak soupnu do krabicky a vzdy "rybku " pridam podle potreby do jidla 🙂

masa81
autor
9. lis 2015

Taky bych nejraději zamražovala ve skle, ale zase máme málo místa na mražáku....tak přemýšlím zamrazit ve skleničkách menší množství, ze skla vyklopit , šup do sáčku...alespon tak ušetřím místo... nejvíce taky důvěřuju tomu sklu, ve finále ty sáčky můžou taky uvolnovat nějaký svinstva , že?chjo.. asi moc řeším....ještě jsem přemýšlela o zavařování třeba masíčka apod.ale s tím mým zavařováním.. letošní merunky jdou do koše... 😒