Ahoj holky,
dostali jsme od tchána spoustu jablek a tak jsem si do zásoby udělala jablečné přesnídávky.
Tím, že jsem neměla dostatek sklenic, tak část jsem zavařila a druhou jsem zamrazila v Avent kelimcich.
Chci se zeptat, jak dlouho mi to vydrží zamrazene? Malé jsou 2 měsíce a neuvědomila jsem si, že je to do ovocných přikrmu celkem daleko.. tak jestli jsem to nedělala zbytečně do toho mrazáku :D
@kafr Aha, to je zajímavé 😁
Heh kamarádka tak dopředu dělala horu přesnídávek a dopadlo to tak, že vše vyhodila 🙈🤣
Já dávám přebytky často do mrazáku, ale snažím se je brzy spotřebovat. Přijde mi že je to pak nacuchle od masa a všeho. Párkrát jsem dala i jablka rozvařené a použila jsem pak do kaše,malá si pochutnala.
Taky máme plno jablek, ale přesnídávky nedělám, zbytečně tuna cukru a stejně náchylné k plísním. Za me do dobrého sklepa a dělat pak "čerstvé", ale je to ještě daleko,takže štrůdly to jisti 🙈😊🍏🍎
JJ my taky budem dělat, když jsem viděla složení přesnídavek v obchodě, tak na to seru 🙂
U zmrazených jídel se uvádí cca 3-6mesicu. Záleží na druhu. Někde jsem viděla i tabulku.
@ladyhacek Děkuji! 😍
Mě napadlo to zavařit, to se může? :D vůbec totiž nevím co a jak :D
Mi přišly ty z mrazáku kyselejší, moc mi nechutnaly... Určitě tam ještě nějaké zapomenuté budou 🤔
možná bych z nich mohla udělat domácí želé bonbóny, příští týden oslava, větší děti kyselé bonbóny ocení 😁