Z čeho dát pít 7měsíční dceři?

natyyna
24. dub 2016

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu, dceři je 7 měsíců a chtěla bych ji dávat napít ale nevím z čeho, koupila jsem učící hrnek od Tomme tippee ale samozřejmě že neví jak na to. Jak jste naučili vaše děti? A dávali jste jim jen vodu? děkuji 🙂

mrskato
24. dub 2016

Ahoj, já jsem dceru od 5-6 měsíců učila na hrneček, naučila se to během velmi krátké chvíle a lahvičku ani žádné podobné učící hrnečky jsme nikdy nemuseli použít. A ano, dávala jsem jen vodu + jsem kojila.

iveta93
24. dub 2016

Na doma máme hrneček (sama se o něj začala zajímat) na cesty lahvičku od NUK se savičkou co neteče. (už jsem stihla mít politou tašku takže to je fajn věc). Naučí se oboje během chvilky, ale přijde mi lepší učit rovnou na hrnek pokud je to možné. Dávám převařenou vodu, občas čaj od HIPP, ale to spíš pro jakési zpestření. 😉

dolfino
24. dub 2016

Doma jsme také používali hrneček a na cesty kouzelný hrneček od aventu. Dávala jsem buď kojeneckou nebo obyčejnou převařenou vodu, občas bylinkový čaj (neslazený).

adede
24. dub 2016

Davala jsem vodu nebo neslazeny caj a to zpocatku lzickou, protoze nic jineho nefungovalo. Zkousela jsem nekolikero ucicich hrnecku - bez uspechu, takze jsem ucila rovnou na hrnecek 🙂 Jeste se mi deti chytly na brcko, ale az tak po roce, roce a pul, coz bylo fajn mimo domov. Predtim jsem nosila hrnek vsude.