Ahoj maminky,
Odkdy jste začaly delat miminku polévku z masoveho vývaru? A kdy jste do vývaru začaly přidávat bobkovy list atd. a solit?
Chci si vyvar zmrazit a vzdy vytáhnout treba kostku a dát do rozmixovane zeleniny, ale zajimalo by me, co vse muzu do vývaru dát a odkdy . Děkuji. 🙂
@anetttta123 vývar a všeobecně polévky jsem dávala až po zavedení všeho, ale v 8 mes mi malá jedla vše, jedla prajticky co my a tudíž i osolené jídlo. Ale já nic nemrazila teda
Dělám třeba dvě hodiny tahlej vývar asi od trinacti měsíců. Nesolim. Dávám tam bobkovej a nový koreni.
Co jsme zavedli maso, přidávala jsem nesolený vývar do omáček, apod. Polévku syn začal jíst až asi v 20m, do té doby nejedl řídké teplé jídlo 😄
Vývary jsem dávala asi od 8 měs, polévky mixovala a taky mrazila. Polévky si mrazím ještě i teď, kdy bude mít 2 roky. Uvařím velký hrnec polévky, jíme tak 2 dny a zbytek mrazím po porcích. Dost se hodí, když přijdeme kolem oběda domů a polívku pro syna nemám čerstvou
Po zavedeni masa, takze kolem 7m? Nesoleny, bez koreni. Se zavedenim korenove zeleniny a cibule jsem pak pridavala tyto potraviny i do vyvaru. Bobkovy list aspol. zhruba od roka.
Prvni dceri jsem slabsi nesoleny a nekoreneny kureci vyvar davala na zredeni zeleninovych kasicek uz asi v 7 nebo 8 mesicich (vyvarem jsem vlastne zavedla maso). Druhe jsem ho teda jeste nedala. Ale sul jsem zacala trochu davat az asi v roce a pul, ale my ani normalne doma moc nesolime.
@anetttta123 vývar jsem dávala od půlroku.
Samozřejmě bez koření, jen zelenina a kuřecí.
Tady je vše o stravě pro miminko. ❤️🙏🏽
Já myslím, že jsem vývar dávala až kolem roku (nejsem si teda popravdě moc jistá), obecně jsem teda solila až po roce, koření atd taky, do té doby jen nějaké bylinky