Večerní kaše a pak mléko před spaním?

marmazel
13. bře 2015

Ahojky, mám takový dotaz ohledně večerní kaše, původní plán byl dávat jen kaši, cca v půl sedmí, v půl osmé jdeme do postýlky, pohádka, než usne je osm. malému je půl roku. Jenže když si dá na svačinu přesnídávku třeba v půl čtvrtý, má za 2 hodiny hlad, tak sem přemýšlela kaši v půl šestý a před spaním ( cca v půl osmí) ještě mléko do flašky, ale nejsem si jistá, aby to nebylo moc, přece jen je kaše sytá, na druhou stranu si pamatuji, že dcera (dnes už skoro 7 let) měla taky kaši a pak ještě mléko do flašky. Jak to děláte vy?

ev.ka
13. bře 2015

Děti mají sváču kolem půl čtvrté. Mezitím sem tam schroupne měsíček jablíčka, dvě křupínky, piškotek...jsme venku a tak jsou to takové krabičkové pochutinky. V půl sedmé má malý kaši, v sedm se jde koupat a v půl osmé si dá flašku a jde pod peřinu.
Kaše sní slušnou misku a mléko spíš málo (80-100ml, je to jen takový doraz)

ev.ka
13. bře 2015

Už má tedy ale rok... v půl roce měl méně kaše a po koupání byl kojený

chris_n
13. bře 2015

normálně fungujeme tak, že má malá kaši nebo večeři v cca 6 h a okolo osmé chodí spát s mlékem.

marmazel
autor
13. bře 2015

@ev.ka to má hodinu po kaši trochu mléka ? A dobrý? Kolik mu je? Asi taky zkusím, dnes sem mu dala v pět trocu mléka (100 ml) ale to se mi moc nelíbí, opačně se mi to líbí víc.

ev.ka
13. bře 2015

ano, hodinku po kaši se dopucne mlékem, ale je to fakt jen tak na zapití, rozhodně do sebe neotočí dvě deci.
Věk máte viz výše 😉

ev.ka
13. bře 2015

a ten případný hlad řešíme těmi krabičkami venku, je to trošku i jako zábava - má něco v ruce, když potřebuji, aby seděl v kočárku

beta.m
13. bře 2015

Syn má 7 měsíců a s kaší jsem začala teprve tenhle týden, ale dělám to tak, že cca půl hodiny před koupáním mu jí dám a po koupání ho ještě nakojím

marmazel
autor
13. bře 2015

to je to, malá byla taky kojená, takže když sme v 7 měs. dali kaši, před spaním sem kojila, flašmu měla až jako větší. Kdežto malej od začátku na UM.