Používáte pro vaření příkrmů v parním hrnci vodu z kohoutku nebo kojeneckou? Jde o páru, která nejde do potraviny, ale nevím no...
V parním hrnci jsem nevařila, ale kdyby jo, tak použiji kohoutkovou.
myslím si, že kohoutkovou vodou nelze nic zkazit, kor když je to horká párá, takže za mě určitě kohoutkovou 🙂
@susanitademacho pouzivame do lahvi kojeneckou, uz neprevarujeme. Na prikrmy do pary staci kohoutkova 🙂
občas jsem vařila v paře a použivala kohoutkovou
kohoutkovou
používám kohoutkovou 🙂
Kohoutkovou
Taky jsem používala obyč z kohoutku.
Poprvé jsem ji přefiltrovala přes filtrační konvici, ale když jsem zjistila, že se nelije přímo do jídla, tak už jedu přímo vodu z vodovodu 🙂 (kohoutku). Snad jen jestli máš vlastní studnu anebo bydlíš v někde, kde se všeobecně ví, že kvalita vody je tak tak nad normou, ale obecně všude musí splňovat nějaký limity....
Určitě kohoutkovou!! 🙂
PS: a dokonce jsem svému prvnímu děťátku dávala i na pití kohoutkovou 🙂 Bydlíme ve Zlíně a prý tu máme snad z ČR nejvíce kvalitní vodu a i dokonce jsem i někde v několikero brožurkách ohledně příkrmů četla, že pokud je kvalitní voda z kohoutku, tak se nemusí ani kojenecká kupovat, protože stejně i kojeneckou i kohoutkovou vodu převařujeme 😉
to už bych jistě dala kohoutkovou..