Ahoj tak otázku jsem položila už v názvu tématu. Malá pije ráno a večer mlíčko. Vždy udělám 210 avypije tak 60. Trvá to teď asi dva dny. Nevím co s tím. Děkuji za odpovědi.
já měla to samý jednou se vzbudila asi taky tak v sedmym měsíci a mlíko už si nevzala ani náhodou
taky mi nechce pít, v noci vypije tak 80ml a ráno už tak 10ml.. ale je to její neochota pít z láhve, pokud jí to začnu dávat lžičkou nebo stříkačkou, tak je to v poho, ale to je zase na dlouho, takže mlíka má denně 200ml, 150ml kaše lžičkou a 150g jogurtu, tak snad to stačí tak..
Tak vidím že to není jen u nás 😅 A myslíte že třeba banánovej sunar by to nezměnil?? Máme teď HAMI 2.
my ho máme taky a stejně ho nechce ale když mu do něj nasypu kaši tak to sní...ale třeba vám pomůže
Měli jsme stejný problém, akorát trochu později.....malou jsem přestala kojit něco po roce a odmítala UM, tak jsem začala dělat kaši z UM a tu snědla vždy bez problémů.
Kupovala jsem kaše obilné, které se připravují s vodou nebo mlékem a chutnaly
lidunka, jak píše bella, zkus udělat UM a přisypat trochu kaše, ne moc husté, možná to bude mít úspěch 🙂
Ještě jsem si vzpomněla, že mi kamarádka říkala, že její malá taky nechtěla pít UM, tak zkusila koupit už hotové Mlíčko s kaší, prodává se to po dvou v tetra packu po 250 ml a to mělo úspěch, takže jsem taky vyzkoušela koupit a u nás taky šmakovalo, je to od ukončeného šestého měsíce, vyrábí Hami, Nestlé a ještě někdo, nevýhodou je cena, kolem 50tikorun za dvě mlíčka, takže každý den jedno vyjde dost draho. 😒
lidunko a zkousela si z Um delat kasicku? nebo dat s tema detskyma susenkama?
My to takhle resime od 9 mesicu.. maly taky samotne to mlicko nechce...
S trim bananovym me to po pravde vubec nenapalo..a vypada to jako dobry napad.. tak vyzkousej... 😉
ahojky můj malý taky nepije mlíko od 5. měs. ☹ a starší dcera taky nepila od 4. měs a na 10. měs začala, malýmu dávám kaše, jogurty, lipánky...mrzí mě to ale ani kapku do něj nedostanu