Chtěla sem se zeptat, když vařím malému mrkvičku nebo jinou zeleninu, tak jakou používáte vodu, jestli kojeneckou nebo normální?
Kojeneckou jsem používala do půl roku a pak kohoutkovou 🙂
varit jsem zacala, kdyz bylo prckovi pul roku a to v normalni vode z kohoutku
Kojeneckou určitě ne, jen třeba převařenou, co mám v termosce připravenou na UM, někdy vodu z kohoutku...
stačí voda z kohoutku 🙂
Určitě kohoutková voda, voda se stejně převaří, když se v tom vaří zelenina, tak není třeba jí dopředu převařovat. Navíc, koukám, že jsi z Prahy, pražská voda je daleko lepší než voda kojenecká.
Normání kohoutkovou vodu na vaření i pití.
Kojeneckou jsem používala do půl roku na UM a při vaření z kohoutku...
vařila bych v páře 🙂 v hrnci s pařáčkem. je z toho nejvíce vitamínů.
Do 9 měsíců jsem používala kojeneckou, potom už normální z vodovodu.
Mně řekla dětská doktorka, že i malému miminku můžete buď dát kojeneckou převařenou nebo i z vodovodu, ale ta se musí převařit 15 minut, takže na zeleninku určitě stačí z vodovodu.
kojeneckou a pak od 1 roku už normální...
Na páře anebo v kojenecké - ale to proto, že jsme měli vodu ze studny, kterou my dospělí sice normálně odjakživa pijeme, ale nevyhovuje podle rozboru normám pro pitnou vodu. Teď budu mít veřejný vodovod, kdybych ho měla od začátku, vařila bych z vodovodu.
my máme kohoutkovou vodu dobrou, takže klidně v ní, ale s první dcerou jsem dávala kojeneckou, ale ona na tom byla zdravotně hůř.. s druhou mimi holčičkou je vše v poho, takže kohoutkovou..
Ahoj já vařím v neosolené normální vodě a v pohodě potom když to chci rozmixovat necham tam trochu té vody včem jsem to vařila a přidám trochu oliv. oleje a když nemáš tak 82% máslo a rozmixuju, aby se malej lepší kadilo. 🙂 😉