V čem zamrazujete příkrmy? V jakých nádobkách?
Via poharky Avent, zkousela jsem to i do sklenicky od koupeneho prikrmu, ale po vyndani z mrazaku se mi na sklenicka vubec nepodarila otevrit 😕 a taky se to do tech sklenicek nenandava tak pohodlne jako do tech Avent poharku, ty jsou takove pekne siroke. Vyuzivam je porad, treba i na ruzne susenky, ktere berem sebou ven a tak 🙂
V sáčcích na mléko (např. z Tesca nejsou tak drahé), nebo v malých plastových krabičkách.
Mikrotenový (nový,čistý 😉 ) sáčky jsem dala do malých plastových krabiček , naplnila rozmixovaným příkrmem, zamrazila a sáčky vyndala z krabiček. Krabičky byly pořád k dispozici. Navíc to má dobrý tvar na skladování, podle těch krabiček 😀
Zamrazovala som v poharikoch od detskej vyzivy. Zatvorit, az ked prikrm vychladne, inak sa na viecku vyzraza vodna para a moze byt potom problem s otvaranim.
Tvořítka na na led...do jednoho platíčka jeden druh zeleniny a pak jsem každý den náhodně namíchala několik kostek od různých druhů 🙂 .
schovávám si skleničky od příkrmů 🙂
Zamrazovala som v plastových poldecákoch 😵
Ve Via pohárcích od Aventu, v mističkách z Tesca (0,25 ml) nebo ve velkých kelímcích od jogurtů. Tuhle mi jedna paní říkala, že normálně zamrazuje příkrmy ve skleničkách od výživy.