Chci si koupit ohřívačku láhvi.A hlavně chci recenze od vás kteří ji máte....Ohřívačů je hodně, ale taky tam je hodně recenzi, Potřebuji aby tam vešla jakákoliv láhev a netrvalo to dlouho a aby byla i cestovní.Popřípadě zda by se tam šlo ohřát i sklenička.Holky pomoz. Děkuji
doporučuji Babymoov Ohřívač lahví TULIP Home&Car ohřívačka je kompatibilní se všemi láhvičkami, nejširší jsou avent a tomme tipee. Neboj vejdou se včetně skleněných. Výhodou této ohřívačky je, že má adaptér do auta tedy je na domů i do auta
😉
Ve vodní lázní,v mikrovlnné /já vim, někdo to nemusí/
My máme z katalogu Orion. Je super. Do auta i do zásuvky, dokonce má možnost vyvařování na 100 stupňů. Láhve, skleničky.
My měli od Aventu a občas jsem ohřívala v mikrovlnce.
Jo, zapomela jsem jeste napsat. Na cestovani pouzivame termosku, ve ktere vydrzi az 12 hod voda hodne horka (pak pomalu postupne chladne) - do lahve mixuju se studenou na adekvatni teplotu. Chteli jsme puvodne koupit ciste cestovni ohrivacku, ale zadnou poradnou jsme nenasli. Mame xx mesicu tedy jine reseni - s termoskou a nejsme omezeni dostupnosti zdroje pro ohrev 🙂
Kup si samoohrivaci lahev yoomi a mas vystaráno ....
My máme přímo tento ohřívač http://www.zbozi.cz/vyrobek/tefal-ohrivac-lahvi... Jsem s ním moc spokojená, lahvička je hned ohřátá 😉 Měla by tam myslím jít ohřát i sklenička, protože tam lze ohřívat dětské výživy... Je tam super poměr cena/kvalita 😀