Děvčátka, myslíte že už bych mohla dát naší prdelce(6měsíců a 3týdny) sušenky Sunarky,které jsou od ukončeného 6měsíce..?? Děkuji 🙂
Není to určitě ne,.Ted sme byli nakupovat a vyděla sem je v regálu,tak mě to tak napadlo 🙂
Sunarky jsou na prd, strašně se drobí. Občas dám spíš od Nestlé. 🙂
@sey4 nemusíš mít všechno co je v regálu auž vůbec ne od věku který tam je napsaný. Jsou to většinou jen marketingové triky. Dítku to nic pozitivního nedá, už vůbec ne v tak nízkém věku, jen to tahá peníze z kapes rodičů. To už bych radši dala kukuřičné křupky nebo ožužlat rohlík (tam je ale zase sůl, takže asi spíš ty křupky, neslané, ze zdravé výživy nebo z lékárny za pár korun)
@sey4 my davame kukuricne krupky (z lekarny)... A moc chutnaji
Určitě dát můžeš - břicho jí to nerozpáře ale jak už je psáno jsou opravdu hodně sladké - za mě lepší sunarku když už je doma budeš mít do jogurtu bilého třeba, je to spíš hubolep než vydatná sváča 🙂 ale pokud chceš něco na zákus a nejste alergičtí na lepek 🙂 můžeš dát křupky - kukuřičné, jáhlové, pohankové, rýžové, ochucené jahodové, vanilkové - z lékarny 🙂 piškoty jáhlové, piškoty obyčejné, cukrářskou oplatku 🙂 pak dělají různé baby keksíky , kroužky, kolečka - od hipp, sunarku např v DM, ale to povětšinou bývají taky hubolepky 🙂 dělají i od alnatury keksíky ale ty byvají spíš pro straší děti nebo můžeš takové ty kneckebroty nebo racio kolečka dělají i dětská v drogerii nebo normálně na krámě obyčejná rýžová 🙂, rohlík, kůrku od chleba 🙂 do ruky , okurku, vařenou mrkev, ruzné ovoce, zeleninu 🙂 🙂
Sunarky je dobré přidávat do něčeho jogurt, jablíčko s banánem , jablíčko s mrkvičkou a k tomu sunarku 🙂
@sey4
Tak dár je můžeš, pokud máte zavedený lepek a kravské mléko - ale je v nich hodně cukru, stačí si přečíst složení, jako mls bych je nedala ani staršímu dítěti a takto malému tuplem ne, nic zdraví prospěšného nejsou, není to jídlo, ale pochutina ... jsou stovky vhodnějších potravin, tohle je spíš (p)otravina, učící na sladké a "vychovávající" budoucí zákazníky pro nadnárodní výrobce podobných věcí pro dospělé (tzv. junk food)
Klidně. Jsou dobré. Malému jsem na ně chodila. Brzy jsem ale začala kupovat piškoty a normální sušenky. Sunarky byly dost drahé a ve dvou jsme je snědli dost rychle.
@sey4 nase mlada je ochutnala az v 10,5 mesici. Spis je dojidam ted ja. Co ma ted 13 mesicu tak mame krabici Nestle susenek a dostane pouze obcas, jsou tvrde, dobre se ji drzi, rostou ji konecne zuby. Jinak ji davame na kousani jiny dobroty z rad ovoce a zeleniny, napr. ma moc rada salatovou okurku 🙂
Jeste k tem sunarkam, dala bych do bilyho jogurtu az kdyz bude zvykla jist jogurt samotny a taky ne casto.
Na sladky bude mit cely zivot, tak za nas nevidime duvod proc ji ho cpat od mala 😉
Krupky - davame kukuricny a ryzovy 🙂 koupis v lekarne, zdravence, ci nejakym bioobchodu. My napr tyhle kupujeme https://www.modrykonik.cz/blog/gepe/album/plano...
https://www.modrykonik.cz/blog/gepe/album/plano...
Včera mě taky napadlo to dát spíš do ovocné přesnídávky,či do bílého jogurtu.A taky mam strach aby si náhodou neukousla větší kus a bude zle.Tak všem moc děkuji za zkušenosti a příště až zase někam pojedem vezmu raději ty křupky.Jo a ty už teda normálně může jo?Za tři dny máme 7měsíců a máme dva dolní zuby..
Tady máš tipy na zdravější mlsání https://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/sar... - pár věcí by šlo i pro půlroční
Nedala bych je.Drobí se a jsou sldké.Máme ze zdravé výživy piškoty bez mléka vajec a mouky a jsou výborné.
Asi takhle - dle mého názoru - bych občas dala, ale všeho s mírou 🙂
taky bych sušenky vůbec nedávala, je to zbytečné ji ládovat a učit na sladké...max bych jí koupila kukuřičné křupky natural bez soli, ale i s tím bych osobně počkala dýl, já dávala dvě denně až tak v 8.měs....
A je to nutné? Sunarky jsou příšerně sladké 😝