Ahojte. Dnes bych chtěla dát dceři poprvé ochutnat cuketu (jako úplně první lžičku). Jak na to? Oloupat, podusit na páře doměkka a rozmixovat?
@novamamina a mozna i proto mela u naa nejvetsi uspech prave cuketa s trochou masla.
vahala jsem mezi dyni a cuketou a zvolila jsem cuketu prave proto, ze je dost neutralni.. jde mi o to aby mala okusila princip lzicky a jine konzistence nez tekute mliko. dyni zkusime treba v tydnu nebo zase pristi vikend🙂)
Jasně, každý dle svého pocitu 🙂. Ať chutná
Oloupazlt, uvařit, rozmixovat a přidat nějaký tuk
no.. tak nakonec to dopadlo uplne jinak, koupila jsem sklenicku od hippu - prvni dyne .. a ted otazka.. kolik toho muze mala snist? hrozne ji to chutna, ze lzicky ji jak profik a klidne by zpucla celou tu sklenicku naraz 😅 dala jsem ji to tedy na trikrat.. ale co priste, muzu ji dat kolik bude chtit?
Za sebe doporučuju metodu BLW, jela jsem ji až s druhou dcerou a super, ušetřilo mi to čas, má to spoustu výhod, bordel srovnatelný jako u mixování, to jsem dělala u staršího syna. 😄 Je k tomu i super kniha Vím, co mi chutná.
Můžeš to tak udělat 🙂. Ale řekla že bych lepší je třeba dýně. Cuketa je fakt voda bez ničeho.