Prosím o Vaše názory. Kluci mají 11m a potřebovali bychom koupit nové hrníčky. Do teď jsme měli z DM nuby se silikonovým pítkem, ale už je potřebujem vyměnit, protože jeden z kluků má 6 zubů a do pítka mi kouše a pak je všude politý, druhému teprv lezou první 2 zoubky, tak nevím, jestli koupit už pevné pítko nebo ještě měkké. Jestli to má třeba vliv na zoubky atd.
Rozhodne tvrde. Mekke jsme meli rozkousane do tydne ☹
My mame brcko. Mekke. Myslim, ze to ma byt o tom, co vyhovuje prckovi 😉
nechala bych na dítěti, co mu bude vyhovovat. Ančí měla už dávno tvrdé, páč všechny měkký rozkousala. Marek má v i roce a půl měkké 🙂
už bych asi koupila oběma tvrdé, taky jsme měli měkké pítko, ale poté, co jsem ho co týden vyměňovala, protože bylo rozkousané, jsme pořídili tvrdé a spokojenost
My nemáme ani jedno, malá se učí pít z obyčejných porceláánových hrnků a sklenic, prostě jí to přidržíme a je to, sice se trochu pobryndá, ale lepší se 🙂.
Já se chystám koupit hrnek od Aventu 360°. Je to netekoucí, bez pítka.
My meli tvrde i mekke pitko, ale nechce ani jedno, pila jsem pred ni z hrnku,tak se po tom zacala sapat, takze jak pise katyxq vetsinou pridrzuju hrnek (koupila jsem plast. nebot do porcelanu porad kousala), ale ted jsem piridila i ten Avent 360° a ten ji vyhovuje, zatim se tim uci pit,ale napije se🙂
my máme netekoucí od MAM, má takové měkčí pítko 🙂