Ahojte, syn má dnes 7 měsíců a chtěla bych mu sem tam dát nějakou sušenku. Chtěla bych nějakou bez cukru a soli nejlépe. Našla jsem Rejfínci kukuřičný snack bez soli...chtěla bych vědět zda je to vhodné.
Děkuji za odpovědi a rady 😊
@amazonkajanik taky je máme doma a papá je krásně, chci vyzkoušet i jiné druhy co mají 🙂 a nevím jestli mu zkusit vzít i tady tyhle sušenky třeba na svačinu do presnidavky sem tam 🙂
@andylle jo tak,nu,uvidíte. Já koupila jednou pohankove kroužky,že jsou od 6.měsíců a vůbec. Jsou tvrdší,syn se je snaží narvat celé do pusy,když mu to nejde ukousnout přestože má 4zuby. A ty menší kukuřičné má zas na 3 kousnutí a když mu jich dám víc, abych třeba umyla nádobí,tak je háže na zem . Což zas nevadí našim psům,že 😁
@amazonkajanik tak děkuji za rady 😁 ten náš ještě nemá ani jeden zoubek tak asi zůstaneme u těch velkých kukuřičných tu mu šmakují 😁
@andylle dyť jo,dokud jim to chutná a baví je to. Pak budeme vzpomínat,jak bez keců papali i "bezchutna" jídla 😂
Obsahem (kukuricna krupice, repkovy olej) vhodne jsou, ale to 7m mimco bude mit problem s tak malinkyma kouskama. Jen mu nechej zatim ty dlouhe, jsou pro tak male deti nejlepsi i tvarem.
@andylle jako pokud to chceš na zahuštění,tak já dávám hami rýžová bezmléčná kaše. Tu dávám jak do ovoce,tak i masových příkrmů ,když jsou moc řídké.
Já kupuji malému od Pana Křupky ty dlouhé,krásně padnou do ruky a může se po nich utlouct