Holky, znáte? Dáváte? Kasicky do ruky jsou výborné na zasycení a dodání energie. Krupky naše Oli miluje od Mala. Teď má 22 měsíců a stále se po nich muze utlouct. Navíc jsme se teď dostali do projektu, kde jsme je mohly vyzkoušet a dát vzorky i přátelům v okolí a všichni byli nadšeni.
@michaelllas Mala má hráškove také nejraději
Souhlasím, hráškové křupky i u nás dopadli na 1. Čočkové také nejsou špatné, jen si člověk musí zvyknout na tu jejich specifickou chuť a vůni. Mají skvělé složení a hodně bílkovin.
U nas vede mrkev a hrasek v krupkach.
@efca
sunar kase jsem mela ale strasne se hrudkovaly tak uz nekoupim.jinak od nich krupky ty hraskove nebo mrkvove,ostatni nekupuju-jsou plne cukru
Já jsem sunarek úplně vypustila kromě kapsiček,právě kvůli přidaným cukrům. Na luštěninové bych byla zvědavá...
Křupky i kašičky malému dávám a musím říct, že kašičky do ruky jsou super jako svačina na cesty. Je to super alternativa, která dobře zasytí a nepotřebuji sebou další věci jako misku nebo lžičky.
@sam99
kasicky na cesty?to jsem jeste nevidela,muzes poslat odkaz?
Holky u mě na blogu probíhá do dnešní půlnoci soutěž o balíček na cesty pro malé cestovatele. V balíčku budou mimo jiné i BIO křupky i kašičky na cesty. Pokud máte zájem mrkněte https://www.modrykonik.cz/blog/michaelllas/article/dovolena-s-ambasadorkami-soutez-suna-cgjef8/
Známe 🙂 Naše oblíbené jsou hráškové křupky a kašičky do ručičky miluje všechny příchutě 🙂