Sterilizátor a ohřívačka 2 v 1, máte zkušenost?

jajaszka
3. led 2017

Holky, čekáme prvňátko a já se začínám vybavovat. Došlo na otázku sterilizátoru a ohřívačky. Vím, že určitá část maminek je pro, jiná proti. Já jsem se rozhodla pro 2v1- sterilizátor a ohřívačka v jednom. Chci kojit, ale kdo ví, jak to nakonec všechno dopadně, takže potřebuji mít něco v rukávu :D
Máte některá zkušenosti s tou 2v1? Jaká značka je ta vaše, její pro a proti.
Předem děkuji 🙂

fergus
3. led 2017

Abych byla uprimna,tak predem bych urcite nekupovala - uz jen proto,ze clovek nevi jestli kojeni pujde nebo ne. Ja budu rodit kazdym dnem a mam jen jednu lahvicku,kterou jsem koupila nekdy v lete v zachvatu nakupovani 😀 Jinak nemam zadne ohrivace,sterilizatory ani odsavacku na mleko - dnes se da koupit vsechno temer v kazde lekarne nebo obchode s detskymi potrebami,pripadne temer v kazdem e-shopu do druheho dne. Kazdopadne kdybych mela neco takoveho kupovat, koupim rovnou Babymoov Nutribaby - vyuzije se i pozdeji na prikrmy.

sara84
3. led 2017

Ne, nemela a nevyuzila bych. Zbytecny kram navic. Um jsem delala vzdy cerstve, ani se ohrivat nema. A lahve sterilizovala v hrnci na plotne, vzdy vecer na cely den, tak mesic, pak uz tak jednou za tyden. Ale kojila jsem, um jen dokrm. A na noc jsem mela termosku s prevarenou vodou a mlicko namichala behem par vterin primo u postele...

jajaszka
autor
3. led 2017

@fergus Držím pěstičky ať se vám vše vydaří. Já myslím, že mám ten záchvat taky, ale dobré je že zatím nekupuju, ale dělám průzkumy a čtu a dotazuju se na všechno možné :D
@sara84 Chápu tvé důvody, já jsem se pro tu 2v1 už rozhodla pro můj vlastní klid 🙂 Jak jsem už napsala jsou maminky pro a proti. Děkuji za rady.

kajsav
5. dub 2018

Někdo prosím nějaké doporučení? Potřebuji pořídit na cesty 😉