Dobrý den, prosím, poradíte mi, jaké snídaně dáváte ročníku miminku? Já dávám kaše kupované mléčné.. Jinak potom oběd maso, příloha, zelenina, potom svačinku ovoce a jogurt bílý, potom dystak druhou sváču kojení a večeří chleba s máslem apod. nebo zbytek z oběda. Díky za odpověďi 🙂
Nas snida kazdy den kefir s musli... nic jinyho nechce... kdyz dostane pecivo s necim tak sni ten vrsek a pecivo zustane a to me prijde hladove. Kam ma kazdy den to stejne, jen menime prichute kefiru.
Rocnimu diteti normalne chleba se sunkou a syrem, zelenina nebo pecivo s pomazankou. Mimino uz to neni, najist samo se zvladne. Nase jedla normalne a to mela sotva venku 2 zuby v tomhle veku
Dělám kaše, buď domácí anebo kupované, jogurt, přesnídávky, chleba se šunkou nebo s pomazánkou, občas míchaná vajíčka 😉 Hm, teď jsem dostala hlad z toho.. 😁😂😁
Mléčné kaše různé druhy, ale nejraději má chleb s různýma pomazánkama 🙂
Střídám pečivo s něčím, kaši, jogurt s ovocem občas přesnídávka, jednou měl s námi míchaná vajíčka
Já dávám 11ti měsíční už pěknou dobu prakticky to,co máme my. Nic jiného by nechtěla, protože my máme přece lepší 😀 Takže croissanty, pečivo - převážně domácí se žervéčkem, máslem, sýr, zelenina ( okurka,rajče, paprika), uzeninu zřídka. Jogurty s ovocem, marmoškou,vločkami, piškot.. Občas kaše ( né kupovaná), teď i Lipánka. Ovocné koktejly. Ovoce, zel., marmelády, občas i ty sýry a žervéčka mám domácí,tak se toho nebojím. Obědy má taky jako my,jen nesolené nebo s úpravou koření ( chutím třeba vhodnými bylinkami). Samozřejmě pokud máme třeba houby, játra..,tak nahradím nebo vynechám úplně. Svačiny - zase ovo.,zel., jogurty, domácí sůša,mateřs. mléko..
Já už mám tedy 2 letého ale v podstatě od toho roku ji to samé. Má buď mléčné kaše, nebo jogurt(bílý, s ovocem nebo domácí marmeládou, jednou za měsíc má Lipánka) a nebo má chleba s něčím např. sýr, máslo, lučina, občas šunka. Když byl menší tak jsem krájela na kostičky, teď už jen odkrojím kurky a sám si krajíc kouše.