Dobrý den,
doporučíte prosím nějaké tipy, co připravit 16 měsíčnímu dítěti ke snídani? Bohužel syn mi přestal jíst pečivo, takže potřebuji nějakou inspiraci, co mu připravit 😃
Moc děkuji 😊
Moje aj ja mame väčšinou kase na milión spôsobov. Pohankovu, krupicovu, ovsenu, ryzovu s čerstvým ovocím s postruhavou tmavou čokoládou, s grankom, s mrazom sušeným ovocím, medom, džemom...
A kaše vaříte normálně z kravského mléka nebo děláte i z alternativ typu ovesné mléko, atd.? 😊
@lentilka0123 oblozeny talir. Syry, sunka, zelenina, ovoce vse pokrajene na kosticky/sousta. Klidne i chleba na kosticky k tomu, treba se chytne.
Já dělalávala vločkové lívance. 80 g vloček, 50 ml mléka, banán, vejce. Rozmixovat, udělat placky a ty osmažit na másle.
@lentilka0123 Ja jsem delala prakticky jen kase na mnoho zpusobu, mel to rad. Kvalitni kasi z DM bez cukru (holou, nebo treba s kousky lyofilozovanyho ovoce) jsem zalila horkou vodou z konvice, pridala lzicku kokosoveho oleje a nakonec vmichala trochu bileho jogurtu, prip. pridala ovoce, skorici atd.
Jíme celá rodina to stejné, vařím nám kaše z vloček, jáhel, pohanky, atd. a vody. Do nich ovoce a ořechové máslo (syn má ale alergii na ořechy, může jen mandlové a arašídové). Pak dělám lívance na milion způsobů, občas wafle. K tomu většinou taky ovoce a zakysaná smetana. Někdy snídáme jen bílý jogurt nebo tvaroh s ovocem. Já jsem na sladké snídaně 😁
@lentilka0123 ja s vodou ich varím žiadne mlieko nedavam. Jedine krupicovu s kravským mliekom.
jogurt s ovocem, medem, jablíčko.
Ovesna ci podobna kase,jogurt s ovocem...