Maminky poradíte mi prosím?Potřebuji koupit rostoucí židli,aby jí mohla používat Terezka u stolu na jídlo a na střídačku s ní i Jeník na psaní úkolů...Píšeme zatím stále v kuchyni u stolu,ale špatně se mu tam sedí,tak mě napadlo koupit tuto židli a zabít dvě mouchy jednou ranou.. 🙂 Děkuji za tipy.. 😉 a rady.. 😉
já mám pro Kubu JITRO, Kuba je teda ještě malej a zas tak moc v ní nepobyde, ale i tak už teď jsem s ní moc spokojená. Nebo prostě - v pohodě. A snadno se s ní manipuluje, i já ji v pohodě umím nastavit tak, jak je potřeba...
U nás má každý svoje Jitro a je to super. Konečně sedí pěkně u stolu a dobře se jim jí.
Ahoj, taky hledám nějakou fajn rostoucí židličku, ale spíše do pokojíčku, nevíte, kde nějakou kvalitní pořídit?
Ahoj, jo? No vypadá dobře. Díky za typ, možná se pro ni rozhodnu. Za tu cenu by mohla být kvalitní 😎
já rostoucí židli taky doporučuju. Máme doma 2 a to už tak 5 let. A furt supr.
A tu co jste sem dávali taky vypadá dobře a za tu cenu taky už musí být kvalitní.
Fajn, objednávám, myslím, že se to vyplatí a doufám, že bude kvalitní. Tak děkuji za radu
Čaute, a je k rostoucí židli fajn i rostoucí stůl? Máte doma někdo obojí?
@honzulka Ahoj, taky mám doma Terezku a Jeníka 🙂, ale trošku starší 🙂
My máme už roky rostoucí židli TEREZKA a jsme s ní maximálně spokojení. Nosnost 90 kg a hlavně masivní provedení. Máme i JITRO, to máme rok a jsem ze židle trošku zklamaná :( Sedátko se vysouvá, celkově je TEREZKA robusnější, sympatičtější. Máme ji doma už 10 let (je to vůbec možný?? 😕 ) a je stále jako nová. Kupovala jsem ji z důvodu jako ty, Jendovi ke stolu na krmění a Terezce na malování 🙂