Půlroční holčička nechce papat, je to kvůli zoubkům?

zdenina24
8. bře 2016

Mám pulrocni Holčičku, dřív mi snědla skoro celou skleničku (190g) příkrmů. Ted mela teplutky asi od zoubků a přijde mi ze nechce moc jist,odmítá domaci stravu,převážně chce jen kojit 😒 .. Pár týdnů zpet jsme ji dávali k večeři kašičku a snědla ji na posezení, ted se ji zvedá zaludek 😖 ..Myslíte si ze to muže byt Spojené s těmi zoubky? Jsem už zoufala, bojim se aby neměla něco se zazivanim.

zmrzlinka
8. bře 2016

ja myslim,ze to bude k zubum.Muj syn byl do roka skoro jenom na UM.Predsnidavky nejedl vubec.Sklenicky taky nechtel.Varila jsem mu sama a davala jsem mu do toho kousek masla.Ale kdyz mu lezl nejakej zub tak nedal do pusy nic.Max bilej jogurt.

zdenina24
autor
8. bře 2016

@zmrzlinka ,Moc děkuji, už jsem nevěděl co dělat. Budu ji dávat to co mela ráda a az bude v pohodě, tak dam něco jiného ať ji zbytečně neublizim nebo neznechutim jídlo :-/..Už aby byly ty zoubky venku

lv
8. bře 2016

dcery byly vždy obě jen na mléku, když jim rostly zoubky..zkus za týden, případně za 14dní.

radka116
8. bře 2016

@zdenina24 je to od zubů, u nás to samé. Roční dcera jenom kojená. Nejdříve jsem z toho byla otrávená, že vařím a pak to vyhodím. Kupované taky odmítala, tak jenom kojím. Je to s přestávkama - když vidím, že nic nechce tak nenutím a jenom kojím. Po čase zkusím nějaké jídlo. Hlavně se to bude měnit. Chvíli totiž chtěla jenom jídlo od nás, nechtěla mixované. Tak dostala těstoviny, bramboru prostě co je měkké. Teď zase jenom mixované 🙄 🙂

zdenina24
autor
8. bře 2016

@radka116
@lv
Moc děkuji, zkusila jsem ji koupit to co mela ráda a spapkala celou malou presnidavku. Tak ji nechám par dnu a zkusím zase pak něco uvařit 🙂..