Mám skoro půlroční dceru, od narození malá špatně jedla, ale vypila sama alespoň něco. Nyní však musím veškeré jídlo doslova nutit násilím, aby přežila. Nechce dobrovolně nic - ani UM, ani příkrmy, kaše, prostě nic. Zkoušela jsem různé druhy UM, různé kaše, různou zeleninu. Nepomohlo ani krmení někým jiným. Prostě má totální odpor k jídlu. Je tu ještě někdo s takovýmhle dítětem? Už jsem byla párkrát zralá do psychárny, chtěla umřít a už radši neexistovat, než krmit. 3x jsme ležely v nemocnici, i v Motole, fyzicky na nic nepřišli, je prý zdravá. Jídlo nelze nenutit, nesnědla by za den ani sousto. Nechat vyhladovět? Nepomáhá. Děkuji za každý názor.
@alena36 doporučuju homeopatii. Tedy dobrého homeopata a řešit příčinu!!! Přeju hodně sil a určitě to zvládnete 😉
@alena36 já tedy nejsem zrovna alternativní člověk, ale pokud klasická medicína nic nenašla, ale asi bych vyzkoušela třeba kineziologii. Kamarádka s tím má velmi dobrou zkušenost u dítěte s neidentifikovatelnými periodickými horečkami, do nějakého věku, tuším 12 let, se to sezení dělá přes prostředníka, to byla ona sama a opravdu to zabralo. Byla z toho naprosto bezradná a zoufalá, což jste určitě taky, a byla by zkusila i woo-doo.
@alena36 Ahoj Alco, doporucuju tuto paní, pomohla mi po prvním porodu.
http://imlejnska.wz.cz/
teď už baští krásně, ale už jsou jí 4
A kdy se to zlomilo? Nebo na čem?
tak pokud na nic doktoři nepřišli, tak těžko říct....chápu, že je to o nervy, ale chce to vydržet .... a vaříš vlastní nebo dáváš i skleničky ? u skleniček se vyplatí zkoušet různé značky, některým dětem chutná třeba mrkev od hami, jiná ne.... co můžu jen doporučit je dýně od hippu, ta chutnala i mně a až začnete i s masem tak nám moc chutnalo hovězí mrkev brambor a králík se zeleninou- obojí od hami. A nebo zkusit polívku , hami mají taky výborný a nebo domácí vývar se zeleninkou . Uvidíš, chce to zkoušet, každýmu chutná něco jinýho