Prosím o radu 🥰. Můžu dát do mléka Hipp kašičku Sunar?

kristynkaam
1. dub 2021

Dobrý večer ženy,
mám menší prosbu, možná to tady už bylo, ale bohužel nemůžu najít. Potřebuji poradit, můj chlapeček 4.měsíce, kojit jsem přestala cca týden po porodu. Dostala jsem velké horečky a ihned byly nasazeny atb, takže jsme museli přejít na UM. První byl Nutrilon ale ten malý napapal ani netrávil, takže jsme přešli na UM Hipp Combiotik 1, malému chutná, ale nic moc spaní... přes den 1h v noci max 3h, je hodně protivný :( proto chci zkusit mléčné kaše na dobrou noc. V drogerií ani v lékárně ale nic od Hippu nemají, sice mají ale s babánem nebo s keksy a sušenky, kdežto Sunar má obyč kašičku na dobrou noc takže mám dotaz: MOHLA BYCH DAT DO MLÉKA HIPP , KAŠIČKU SUNAR?
Dle mého názoru si myslím že ne, ale každá rada dobrá. Děkuji mockrát
Krásný večer 😍

blondynka400
1. dub 2021

@kristynkaam do nemléčné kaše můžeš dát jakékoliv UM. Ale u 4m dítěte bych kaši na noc určitě nedávala, spánek to nezlepší, spíš naopak....

aneta15
1. dub 2021

@kristynkaam můj syn je také na hippu od narození. V noci se mi budi každé 2,5 hodiny, je mu 10 měsíců. Zkoušela jsem kaše a bylo to úplně stejne

jjasmina
2. dub 2021

Já teda dítě na Um neměla,kaši můžete do kterékoliv UM, ale popravdě nám to nepomohla a věřte, že kdyby mi malá v noci spala tři hodiny v kuse, tak bych byla ještě ráda, ta se budila i co půlhodina a nic nepomohlo :( taky to bylo po 4. Měsíci

katerinak88
2. dub 2021

Nám tedy kaše pomohla hodně. Budila se 6x za noc, tak jsem začala večer dávat mléčnou kaši od Hippu a od té doby spí buď celou noc, nebo se probudí nanejvýš jednou.

klokanka31
2. dub 2021

@kristynkaam Většina kaší od sunaru jsou mléčné, dělají se jen z vody.

keksik002
2. dub 2021

@kristynkaam do um muzes dat jakoukoliv nemlecnou kasi. 🙂 a u tech mlecnych, je jedno co to je za znacku - muze byt preci i jina nez ma um. Jinak Míšovi kase na noc moc chutnaly a sedly a byl spokojeny.. 🙂 za zkousku nic nedate

kristynkaam
autor
2. dub 2021

@katerinak88 mužů se zeptat jakou jste dávala? Dekuji

jednaholkaa
2. dub 2021

S kasi bych pockala az bude starsi tak do 8 mesice..pak muzes uvarit doma kasi z celych zrn, jahlova, ryzova apod. Kupovane instatni bych nedavala urcite.

kristynkaam
autor
2. dub 2021

@katerinak88 děkuji, jinak dávala jste na noc ano?

me_druhe_ja
2. dub 2021

Zkusit to můžeš, ale nemlecnou že. 🙂 Maximálně po jedné noci poznáš, že mu to nesedí. Nic horšího se stát nemůže. 😀 některým dětem to opravdu pomáhá lépe spát a některým to naopak tlačí v bříšku. Zkus a uvidíš. 🙂

katerinak88
3. dub 2021

@kristynkaam Ano, přesně tak, těsně před uložením do postýlky.

verusch
4. dub 2021

Dávala jsem od 5 měsíce a budil se max 1x delavala jsem ze začátku řidší a postupem dělala hustejsi