Maminky dáváte příkrmy Lupilu z Lidlu? Je to dobré nebo ne? jsou právě docela levné oproti Hipp a podobně tak mě to zajímá, děkuji
@cherie24 já taky varim,ale ted ma období kdy proste ode mě nechce nic, ani to co nemel rad,proste ne takze mam v lednicce prikrmy abych proste vzala a ohrala kdyz nechce obed, ale od hipp a hami mame skoro vsechno vyzkousene tak sem objevila prave Lupilu ale nikde sem nenasla nejaky recenze jestli je to dobré
Dávám dcerce příkrmy i od Lupilu. Ono je to všechno kontrolované, hlavně co se těch dětských příkrmů týče. Vůbec bych se toho nebála. Já dávám malé skleničky denně, nějak mě nebaví vařit jeden zemák. Navíc jí to víc šmakuje než ode mě.
Jo skleničky jsou v pohodě, jediný co vnímám jako nedostatek je množství masa, ať je to jakýkoliv výrobce, je ho tam málo.
Ahoj. I já jsem dávala. Kupovala jsem hodně DM, tam je ta cena taky jinde a brala jsem iv Lidlu a z Kauflandu. Jak už je psáno výše. Ty dětské příkrmy mají přísnou kontrolu a nikdo si nemůže dovolit tam dát něco špatného. A za ně teda rozdíl jestli dám za skleničku 35 Kč nebo 80 Kč. U HiPP bych řekla, že se hodně platí za značku.
Já jsem je dávala a přišli mi složením i jako jedny z mála, které nebyli moc kořeněné. Někdy mě dost překvapilo, jak hodně kořeněné a solené jsou příkrmy od vyhlášených značek pro malinké děti. Ale příkrmy jsem celkově volila jen jako nozouvku. Když už, tak většinou od Lupilu. Jinak jsem oběma dětem vařila. Hodit mrkev s kouskem masa do rendlíku, není nic světoborného. Od roka už jsem pouze odebírala dětem z našeho normálního jídla před kořením.