Ahoj holky, tak nějak se v tom ztracim. Jsme již skoro druhý měsíc na zeleninový prikrmech k obidku. Už párkrát týdne i maso. Sem tam odpoledne nebo dopolko ovocná svačinka, ale ne každý den. Stále kojíme a máme šest a půl mesice. Moje otázka zní. Je na čase mimčo učit pít z uciciho hrnečku, když stále kojím? K prikrmum nabízím vodu, nejdřív z lahvičky, což neumí, takže jsme začali dávat po lzickach. Jen nevím, zda nemá ještě třeba při svace zizu nebo tak. Případně jsem koupila učící hrneček, můžu v něm začít dávat um na noc? Ano, sice kojím, ale večer už mi přijde, že skoro nic koc nevytahne. Vzteka se a moje prsa jsou úplně měkká. Díky
Mala ze zacatku vypila treba jen par hltu za cely den. Nejprve jsem davala maly hrnicek, pak ldyz uz si piti obcas rezirovala sama se mi nejvic osvedcila lahev s brckem. Ted pouzivam stridave lahev s brckem, normalni minisklenicku (jen doma a pak ji musim vzit. Pije hezky, ale sledovat jak tece voda na podlahu je taky zabava. Nebo to nekam vylit, prelit) a klasickou lahev od mineralky s takovym tim picim uzavrem s membrankou, jestli vis, co myslim, kdyz nekam jdeme (muzu s sebou tahat jen jednu vodu, jupi).
Moje detib z zadnejch hrnecku nikdy moc pit neumely. Fungovaly nam jen lahvicky s vrckem, nebryndaj s vydrzi az do skolky. V tomto veku pily lip z normalni sklenice s vetsim obvodem, např. Ikea (mensi zakřivení, maly maji velky zkariveni a to jim protika.koutkama) nebo z cyklistice lahve Isostar - varianta odklapeci vicko, je to uzke, vejde se to do pusy neteče to moc,e to jako brčko, bonus - nejde to sezvykat. Všechno ostatni, a ze jsme toho s vice detma vyzkouseli, byly vyhozene oenize.
Kojeni stačí na pití docela dlouho, při jednom prikrmu denně určitě. Za zkuseni hrnečku nic nedáš, když bude chtít, tak se napije, když ne, tak ne 🙂 U nás se ale moc neujaly, tedy alespoň ne když z toho bylo potřeba sat podobne jako z láhve. Davala jsem napít z panakovky a pak z "tekouciho" hrníčku s pitkem z DM.