Příkrmy. Jaké kupované mají vaše děti nejraději a které naopak neradi?

24. led 2021

Jaké kupované příkrmy mají vaše děti nejraději? A co naopak nesnášejí? Nebo vám zblajznou vše co dostanou? 🙂

keksik002
24. led 2021

Parkrat jsem zkousela kupovane ale nemelo to uspech.. Takze jsem uz jen varila

jakreb
24. led 2021

Ako pise
@keksik002
A ked som to ochutnala ani som sa nedivila. A ano zblajzli co dostali od začiatku-doma uvarené.

sigyn
24. led 2021

U nás je velká spokojenost s DM Bio, na začátku také Hipp. Naopak Hami moc úspěch nemělo.

michaelarousova
24. led 2021

Me syn snedl vsechno..jesrli kupovane nebo domaci bylo mu to fuk☺️ Ale mel rad mrkev,brokolici ,kvetak to mu i zustalo☺️

pipi_puncocha
24. led 2021

Sunárek, lasagne v kapsičce, to je hit. Jinak nic moc.

autor
24. led 2021

@keksik002 A co domácího jsi dávala? Přece jen malé děti nemůžou všechno...

autor
24. led 2021

Moje malá nejvíc miluje od Hippu boloňské špagety a nebo zeleninu s těstovinami a šunkou. A nesnáší jednodruhovou zeleninu 🙄

jako_mala_holka
24. led 2021

Naše malá ji všechno kromě doma uvařeného pastinaku, já teda vařím doma i kupuju skleničky, vybírám podle složení, nejčastěji Hipp, pak taky DM bio, Babylove, Alnatura, Babybio...

jako_mala_holka
24. led 2021

A hodně rada má hipp zeleninovou směs, dýni s bramborami, nebo od babybio telecí maso s cuketou a pastinakem... Zatím se nestalo, že by ji něco nechutnalo, ale snažím se fakt dobře vybírat, právě třeba ty různé lasagne apod vůbec nekupuju a ani to nemám v planu 🙂

jjasmina
25. led 2021

Naše malá skleničky moc nejedla jinak i na ně pozor, je možné pokud zacnes skleničkama, nemusíš do ni dostat normální jídlo, což později může být dost problém Jinak super stránka je Prikrmy krok za krokem.Já jsem varila od začátku a super.Jinak teda mě ty skleničky vždycky smrdely strašně, fuj

nazka
25. led 2021

Když byla malá (od těch 5-6 měsíců), jedla jen od Hippu. Teď v roce ji hlavně Hami a občas Hipp. První vyrostla na Hami. Pak občas měla z dm ten jejich. Já mám příkrmy ve sklenicce ráda, holky je jedly. Líbí se mi, že se kousky postupně zvětšují. Druhá měla problém s kousáním. A je to hodně rozmanité, to bych doma neudělala. Ted mi ta menší ji domácí plus to Hami.
Naopak Hamanek je kejda, co vykydne a drží tvar.

me_druhe_ja
25. led 2021

Ze začátku jedl všechno jak popelnice, kupovaný, domácí, bylo mu to jedno. Pak začaly růst zuby a od 9m je to boj. Kromě jogurtu a přesnídávky, to miluje. Aktuálně je období, že domácí je největší hnus, takže frčí na miminkovskejch skleničkách a já narvanej mrazák domácíma dobrotama. Nenadělám nic. 🤷

keksik002
25. led 2021

Proc ne? Zacala jsem mrkvi s bramborem, pak dyne brambor, pak cuketa brambor.. Pak mrkev dyne brambor a tak dal..

keksik002
25. led 2021

Kolem toho oul roku jedl skoro vse a o dva mesice pozdej jedl s nami, samozřejmě nesolene a nekorenene.. Ale nejradsi pak mel huste vyvary

jjasmina
25. led 2021

@keksik002 vývary malá taky zboznuje, upřímně mě by už lezli krkem 🙂

martiniquest
25. led 2021

Synovi nechutnalo nic, u dcery jsem to ani nezkousela a proste jim varim. Kupuju jen presnidavky/kapsicky na cesty

keksik002
25. led 2021

@jjasmina ty deti to tak nemaji.. Jsou schopni jist totez cely tyden a ani jim to neprijde, pokud jim to chutna..