Holky,tupej dotaz🤣
Když se dite narodí třeba 15.10.,tak prikrmy se dávají od ukončeného 6.mesice..tzn. v půl roce jakoze v dubnu a nebo až v květnu,protože to skončí 6.měsíc s zacne 7.?🤣
Porad to nemuzu nějak pochopit🤣🤣🤣 chvilku jsem pro první a pak zase pro druhou variantu..🤦🏻♀️🙈
Mateřská…..❤️😱😭🤣
Když začne jevit zájem o jídlo, já chtěla třeba vydržet až do toho půl roku, ale nedalo se to, tak jsme začali v necelých 5m 😀 no láska k jídlu přetrvává pořád 🙈 jako takhle, nedávala bych prikrmy před ukončeným 4m...
A jestli to dobře počítám, tak ukončených 6m má v dubnu
Jelikoz je malá od narození na UM tak mi doktor říkal že pomalu s příkrmy můžu začít už od ukončeného 4 měsíce pomalu pár lžiček zeleniny pak dopit třeba 120ml mlékem .. a od 6 jí dávám už defakto vše, polévky ,maso a zelenina , přílohy ,jogurty , ovocné přesnídávky . A přes den jsme bez mléka má ho už jen na noc popřípadě v noci když se náhodou probudí .. a u tebe počítám že 6 měsíc máte ukončeny 15.4
Holky,dekuju.bude to už teď teda v dubnu!toto leti😱
ja bych to tak tabulkove nebrala, deti se tabulkami stejne neridi... proste az bude mit zajem, tak vyzkousi, olizne lzicku atp...
No ukončený šestý znamená, že začne sedmý... Takže pokud dobře počítám, 16.4., v květnu to bude ukončený sedmý? A jinak bych se spíš řídila tím, kdy začne o jídlo jevit zájem...