Dobrý večer,na stránkách feedo jsem narazila na 50% slevy na masozeleninové příkrmy z 500 na 250 kč.Je to 20 skleniček po 125 g.Chci se zeptat,kdo tam nakupujete,proč je to tak levné?Není tam už končící doba min.trvanlivosti?Děkuji Monika
Taky mám zkušenost s uvedením slevy z důvodu blížícího se konce minimální trvanlivosti. Nedala by jsi odkaz na tu sadu? Neumím to na stránkách najít.
@elencze Tady je odkaz www.feedo.cz/20x-125-g-hami-maso-zeleninovy-pri... Pokud to je koncici doba trvanlivosti,tak by to tam snad měli psát,ne?!Vždyť tolik toho se tak rychle nespotřebuje.
Psala jsem na jejich stránky a doba spotřeby by měla být do roku 2020. Takže se to vyplatí. Děkuji za odpovědi.
@mola182 nejlepsi je stejne delat si prikrmy doma,kdyz se podivas na slozeni tech kupovanych tak je to pekny hnus vetsinou
@zelenaesmolda Tak já si je budu dělat i sama,ale začínáme a skleničkám teď víc věřím než zelenině v obchodě.Nemám kde kupovat bio a tomu bych taky moc nevěřila.A na cesty se vždycky sklenička hodí.
@zelenaesmolda Nejlepší to úplně vždy není, třeba kvůli obsahu dusičnanů apod. Taky záleží, jaký kdo má přístup k zelenině a kvalitnímu maso. Např. než vařit z toho hnusu, co prodávají jako maso v Bille a Albertu, to radši bio skleničky. Já to třeba kombinuju, k obědu bio masozelenina a k večeři čerstvě uvařená zelenina s přílohou (zaváží nám bio farmářský bedýnky).
@mola182 jo,na cesty je to fajn.me se osvedcilo mit doma jednu sklenicku do zasoby,protoze uz se mi stalo,ze jsem uvarila male jidlo a druhy den bylo zkazene...
to byla ale asi moje chyba protoze jsem to sice nechala na lince zchladnout ale zavrela jsem to jeste vlazne
@mola182 končící trvanlivost u zboží uvádí. Aspoň to je má zkušenost.