Na podzim budu naší malé Eli (stále v bříšku) dělat přesnídávky a sháním skleničky. Napiště prosím pokud máte a kolik byste eventuelně mohli postrádat /třeba i za úplatu/ 🙂
Taky si bohuzel myslim,ze v nich nejde zavarovat... znama to zkousela a byla z toho zklamana. Jde o ten uzaver a vicko,ktere "lupe".zavaruji ve sklenickach od marmelad,krenu a jogurtu ve skle,ty jsou nejlepsi..
teď se po většinou dělají příkrmy do špatných sklenek se špatným uzávěrem. Občas, když mi dojdou šroubovací, použiju k zavaření přesnídávek a příkrmů ty s tím blbým víčkem, ale je to fakt o nerva... Víčko odskakuje. Většinou mám z těch skleniček 25% blbě zavařených a to už si myslím, mám grif... Doporučuju spíše zavařovat do šroubovacích např. od zavináčů, tatarky, atd.... Já si koupila speciálně na zavařování příkrmů skleničky. Jedna mě vyšla na cca 6kč - sklenička i s víčkem. Mám jich 100 a točím to pořád dokola i třeba s marmeládama😉 Ty od kupných příkrmů mám fakt jen nouzové😉
Ahoj, jsem z Trutnova a ráda bych ti skleničky dala, ale nejsem si jistá, jestli ty, které kupujeme, jdou zavařovat. Je to zn. Hipp, Hami atd. Je to trochu jiné víčko (nevím, jak to nazvat, takové míň šroubovací). Ty úplně klasické bohužel nekupujeme, protože co jsem koukala, tak neobsahují sto procent ovoce a obsahují zbytečně cukr (což mi v ovocných přesnídávkách přijde zbytečné).