Pozdější začátek příkrmu. Začínaly jste později?

keckemet
20. zář 2009

Zdravím, dělám si malý průzkum. Jsou tady nějaké maminky, které ať už z jakéhokoliv důvodu začaly u svých dětí (plně kojených) s pozdějším příkrmem? (tedy ne standardně v ČR doporučovaných 6m. věku dítěte)???Děkuji předem za odpovědi.

zuzik_p
20. zář 2009

ahoj keckemet, o me uz vis, ale presto se pridavam 🙂 Jasminka o mesic pozdeji.

sayast
20. zář 2009

ja chtela taky zacit dyl,ale vypada to ze julca uz se o ne hlasi. budem zacinat dnes nebo zitra

keckemet
autor
20. zář 2009

zuzik, dekuji moc......za 14 dni jdeme do poradny tak jsem zvedava jak se bude pani dr.tvarit..... (asi mne moc nepochvali, je totiz zrejme zastankyni prikrmu v 6m...)Mikulasovi zatim kojeni nadale staci, usina vecer po kojeni a v noci spi dobre, takze predpokladam, ze tento hlavni ukazatel dostatku mleka funguje.
sayast : Jak se hlasi? spatne spi? Nebo vas pozoruje pri jidle? Muj Mikulas mne teda pri jidle pozoruje a je videt, ze by i asi jedl........ 🙂

sayast
20. zář 2009

kecke, zacala mi v noci spatne spat, chce porad sat (predtim spala celou noc uz od porodnice), pres den na nas kouka a zacne mlaskat a delat hmmna mna 😅. kouka na nas pri jidle, kdyz je u stolu, tak saha do jidla. myslim ze uz ji mlicko nestaci. ale ona je taky dost velka, ma 10,5 kg, takze mlicko asi nepokryva jeji potrebu...

sayast
20. zář 2009

jinak nas se ptala uz v 5.-ti mesicich jestli uz jsme zacali davat prikrmy 😅

aponchie
20. zář 2009

v 8

jeudi
20. zář 2009

tak nasemu malemu jsou teprve 2 mesice a u jidla nas pozoruje tak zavistive az mi ho je lito..

a u prvniho syna jsem zacla hned ve 4 mesici..sama nevim proc asi sem se bala aby mu nic nechybelo a nebyla jsem o vsem tak informovana..

lucie.krajcarova
24. zář 2009

tak my začneme brzy, malému mlíko chutná, ale kojí se dodst často. a hlavně po 6. měs. mu už vitamíny z mléka nestačí.