Zdravím, dělám si malý průzkum. Jsou tady nějaké maminky, které ať už z jakéhokoliv důvodu začaly u svých dětí (plně kojených) s pozdějším příkrmem? (tedy ne standardně v ČR doporučovaných 6m. věku dítěte)???Děkuji předem za odpovědi.
ja chtela taky zacit dyl,ale vypada to ze julca uz se o ne hlasi. budem zacinat dnes nebo zitra
zuzik, dekuji moc......za 14 dni jdeme do poradny tak jsem zvedava jak se bude pani dr.tvarit..... (asi mne moc nepochvali, je totiz zrejme zastankyni prikrmu v 6m...)Mikulasovi zatim kojeni nadale staci, usina vecer po kojeni a v noci spi dobre, takze predpokladam, ze tento hlavni ukazatel dostatku mleka funguje.
sayast : Jak se hlasi? spatne spi? Nebo vas pozoruje pri jidle? Muj Mikulas mne teda pri jidle pozoruje a je videt, ze by i asi jedl........ 🙂
kecke, zacala mi v noci spatne spat, chce porad sat (predtim spala celou noc uz od porodnice), pres den na nas kouka a zacne mlaskat a delat hmmna mna 😅. kouka na nas pri jidle, kdyz je u stolu, tak saha do jidla. myslim ze uz ji mlicko nestaci. ale ona je taky dost velka, ma 10,5 kg, takze mlicko asi nepokryva jeji potrebu...
jinak nas se ptala uz v 5.-ti mesicich jestli uz jsme zacali davat prikrmy 😅
v 8
tak nasemu malemu jsou teprve 2 mesice a u jidla nas pozoruje tak zavistive az mi ho je lito..
a u prvniho syna jsem zacla hned ve 4 mesici..sama nevim proc asi sem se bala aby mu nic nechybelo a nebyla jsem o vsem tak informovana..
tak my začneme brzy, malému mlíko chutná, ale kojí se dodst často. a hlavně po 6. měs. mu už vitamíny z mléka nestačí.
ahoj keckemet, o me uz vis, ale presto se pridavam 🙂 Jasminka o mesic pozdeji.