Ahoj, chci se zeptat Vas ktere se zajimaji o zdrave jidlo ovoce a zeleninu nejlepe od farmaru. Mate nejaky tip kde nakoupit online bedynky? Ja chodim na farmarske trhy, ale treba kdyz se to nestiha rada bych zkusila i online, ale firem je dost... mate nekdo zkusenosti? Klidne i maso atd a jak je to priblizne s cenami s porovnanim od farmaru. Nebo nakupujete bio ze supermarketu? Dekuji hezky den
Nakupuji ovoce ,zeleninu,maso a mléčné výrobky často od konkrétní farmy nebo i na trhu už mám vybrane ověřené . Ty eshopy už jsou trochu dražší a nevím jak se vše sjladuje. Takže mam člověka na maso ,který 2x do měsíce jezdí Prahu a přiveze mi maso ,hlavně hovězí . Na mléčné výrobky jsem si oblibila farmu Bláto ve Středočeském kraji kde se dá nakoupit jen v sobotu . Přes sezonu hodně ovoce a zeleniny dostávám od sousedů na chalupě nebo od táty. Jinak něco mají v Gruntu,Sklizeno ,Delmart ...
Nekupuji bedýnky, ale objednávam na Mléko z farmy. Mají i další věci, nejen mléčné, výrobky, ale i sezónní ovoce a zeleninu, výborné maso atd. Kvalita perfektní, jsme na závozní trase, takže vždycky jen vyzvednu kompletní nákup.