Ahoj
Zajímalo by od jaké doby můžou děti polévky ?nebo od kolika měsíců jste začali vy 🙂
A prosim o inspiraci děkuji🙂☺️
Pilivkama jsme prakticky zacali prikrmy. Tedy po ukoncenem 6.mesici - zelenina, brambory, maslo
A můžu se zeptat jak ?já polévky moc nikdy nedělala 😆nejsme moc na polévky😆tak jsem v tomto hroznej amater a používáte třeba kojeneckou vodu do toho nebo už z kohoutku
?
@saba95 nikdy jsem kojeneckou vodu na vareni nepouzivala, takze.. Nakrajet zeleninu co uz ji, pridat kousek masa/křídla/kosti.. A nechat poradne uvarit, az je hotovo, obrat maso nakrajet na malicke kousky. Zvlast jsem si uvarila nudle. kdyz byl vetsi pridala jsem pulku cibule, porek, cesnek.. Nekdy s masem, nekdy bez. Cisty vyvar vydrzi v lednici nebo v mrazaku a dle potreby prodate brambory, nebo nudle. Mel vzdy rad s jatrovymi knedlicky, nebo kdyz jsem delala smetanovou (UM) tak vse namixovat v takovy krem
Obycejny zeleninovy krem jsem delala tak,ze jsem vsechno pokrajela, zalila vodou, uvarila, rozmixovala a pridala kousek masla. Cela veda. Postupne lze zacit pridavat naso, bylinky, koreni, smetanu, vajicko...
Kojeneckou vodu jsem nikdy na nic nepouzila. Nebudu davat diteti vodu, ktera lezi x mesicu v plastu a kdovi kde, kdyz mam doma dobrou nezavadnou vodu z kohoutku.
@martiniquest 👍Niekto rad zaplatí za to isté 2x a este viac len preto ze je na flaske pekne dieťatko.😉
@jakreb To mas tezky. Chceme pro decka to nejlepsi a reklamy nam to vsemozne cpou. To neni jen voda, to je treba i umele mliko, hyper super kase...ad ty kase - chtela jsem pro dceru koupit nejakou na zkousku, ale udelala jsem zasadni chybu, precetla jsem si slozeni. No a smysluplnou kasi jsem nasla za cenu hrube pres 100 Kc za cca 400 g. Nakonec jsem zavitala do zdrave vyzivy, koupila jemne vlocky v bio kvalite a pytlik lyofilizovaneho ovoce a mela to same za polovicni cenu a trosku meho usili. Ale kdo si dneska cte slozeni, ze...
@martiniquest Yo,yo. Ale proste dojčenská voda je dojčenská voda.😀😉
Moc děkuji za radu☺️
@saba95 Naše dcerka miluje všechny polévky cca od 11 měsíců (především ty krémové).🙂