Po převařeném mléku má průjem, máte rady?

lucijenkaa
21. dub 2015

Mam tady další otazku 🙂 Mala ma 21 měsícu.A už od 14 měsícu pije prevarene mleko s obchodu.Ale ma stale prujem po nem ale když ho neprevarím,ma zacpy,nemuže kakat a bolí jí,to,pije ho hodne i v noci,treba 2 flašky za noc...Mate nejake rady prosím?myslíte že kdybych jí nedavala už v noci že to neuškodí,možná by se mi prestala i budit? 🙂 a pije ho na obed a na spanek teda (pak i behem spaní no)moc dekuji za vaše odpovedi,hodne mi pomohou

zo_ja
21. dub 2015

No, mně přijde, že jí to mlíko celkově moc nesedí. Zkusila bych vysadit a pak nasadit kysaný mléčný nápoje, opatrně.

lucijenkaa
autor
21. dub 2015

Právě malá nejí jogurty,nechce nějak nic tak mlečneho,jen ma rada sýry a to mleko,k deckemu se už vracet moc nechci.Zkusím omezit noční mleko

tmejka
21. dub 2015

@lucijenkaa a to kivuli peneznim duvodum?se nechces vracet k UM?
nas starsi syn zacal pit obyc mliko az ted a to mu budou 3.chtela sem mu davat UM az do 4 ale mame druhe tak my prestali kvuli penezum.jinak krupicku treba si zkousela.tam je taky mliko.je skoda aby mela potize kdyz nemusi.

lv
21. dub 2015

noční popíjení mlíčka škodí jejím zoubkům, zkus jí to omezit, nahradit vodou - když to půjde.. jestli má po mléku zácpy, nebo průjmy, tak jí asi nedělá moc dobře, píšeš, že se nechceš vrátit k umělému, zkus alespon jednou Nestlé AL 110 z lékárny, je to speciální při průjmech - není tam tolik laktozy. A přidej probiotika v kapslích, třeba Laktobacilky od Swiss.

bajana
21. dub 2015

@lucijenkaa v tomto veku už nepotrebuje v noci piť (ani vodu, nie to este mlieko), je to len neprospešná závislosť škodiaca zubom aj žalúdku...jednoznačne zrušiť

lucijenkaa
autor
22. dub 2015

Holky díky moc,ano i kvuly penězum,krabice nam vydržela pár dní jak ho pila moc,tak doktorka řekla dávat to klasické ale pořád ho pije i v noci,myslímže když ho nebude pit v noci tak se jí zažívání napraví 🙂 kaši taky nechce :-/ dnes jí zkusím třeba si dá