Holky potřebují poradit jaké je vhodné nadobí hlevně talířky pro dětičky. Teď každouz chvíli je neco zavadného. Děkuji
Ahoj,my máme z Ikey.Byla to docela levná sada-hrneček,lžička,talířek,bryndák-mají od 50 korun.A jen co s tím přestane pravidelně házet na zem,jdeme taky do keramiky.Zdá se mi to nejlepší a nejbezpečnější
jj na Ikeu sem zapomela!Ikea ma uzasne nadobi pro deti i pribory a nikdy se nestalo,ze by bylo zavadne 😉 mame hrnecky pribory talirky a jsou super,ale uz je velka a spis papa z keramiky
Holky diky moc,dneska clovek nevi. Kdyz vidi co vsechno prodavaji viz.talirek s medvidkem Pu
My jsme používali plastové nádobí Babylove z DM až do 2 let.A nyní už má nádobí ,ze kterého jíme my-to jest keramika
ahoj
my máme taky dost nádobíčka pro dceru z Ikei
ale s tím talířkem a vydličkou z časopisu Méďa Pú jsem se taky nachytala,už je to v koši!!!
ale lepší pro starší děti je keramika
snažím se ,aby naše malá už jedla ze stejných talířů jako my a příbory už nemáme plastové
lenerka:proc v kosi?da se to vratit 😉
tupperware 😉
Já používím plast.misku jen na jogurt.Jinak jíme ze skla nebo porcelánu.Plastu bych něvěřila nikdy,ikdyž o něm píší,že je nezávadný. 🙄
Sklo a porcelan je urcite fajn,ale nechci aby to rozbil,proto jsemchtela plast,ale je to tezky. Ikea u nas neni
Já jsem koupila včera v lékárně Mam dětský talíř s přísavkou za cca 150Kč a dvojbalení lžičky Avent za 116Kč-jsem moc ráda, že za rozumnou cenu mám jistotu, že je to bezpečné, doporučuju lékárnu 🙂 🙂
http://www.e-detskysvet.cz/scripts/podrobnosti.... to je ten talíř, v lékárně vyšel levněji
a lžičky🙂 http://www.zdravotnipotreby.cz/detske-a-kojici-...
oboje je z kvalitního materiálu🙂
a co z DM drogerie babylove znacka?
A babylove je dobry nadobi?
no ja neslysela ze by bylo vadne zatim
jé tak my měli tu porcelánovou sadu s vláčkem co dávala aponchie odkaz 🙂)) dostali jsme ho ke svatbě pro mimi 😵 akorát že hrneček přežil asi 3 měsíce, hluboký talířek letěl tuhle s kaší na zem a bylo po něm tak máme už jen ten mělký 🙂) ale jinak používám taky plastové věci z ikea 😉 a babylove z DM máme lahvičky a lžičky 😉
a hrneček netekoucí též DM 😉
ja mam keramickou sadu krtka