Ovocné kapsičky. Maté ještě tip na jinou svačinu?

martik169
6. pro 2022

Ahojte, potrebuji si trochu ulevit od svědomí. Maly 20 M docela často ji na svačiny ovocné kapsičky a to proto, že má období už asi 3 měsíce, kdy mi nejí ovoce normálně nakrájené, dřív jedl vše, takže jsem mu do teď vařila alespoň presnidavky, ale ty už taky nechce. Dělám mu často různé lívance, nebo dostane croassant, pečivo,pomazankove máslo, sýr šunku ale třeba mi nevezme do pusy okurky salatovou a jinou zeleninu, dřív neměl problém a tak jelikož je často problém do něj něco takového dostat , dávám mu alespoň ty kapsičky. Kupují BiO ,koukala jsem na stream kde bylo ukázáno, které jsou nejlepší, ale i tak mám výčitky, že jich ji nějak moc. Jinak se snídaní obedama večeremi problém není. Máte případně ještě nějaký tip na svačinu? Mám odzkoušené všechny druhy livancu, presnidavky i s pudinkem a jak jsem psala výše, listove testo moc taky nepoji, zjiusela jsem na sladko i na slano.. děkuji 😊

zrzinda
6. pro 2022

Jeminkote, žádný vycitky, děláte co můžete. ♥️ Vycitky bych měla asi v momentě, kdy bych dite ladovala 24/7 Mekacem.

elfka21
6. pro 2022

@martik169 věřím, že v tom ovoce je a je to tudíž zdravé. 😉 Kupuji ty bez přidaného cukru a výčitky nemám.

jipe
6. pro 2022

synovi je 7 a do ted klasické ovoce odmítá (banán a kousek jablka je maximum, co je schopen a ochoten pozřít, z maliny nebo jahody apod. se mu obrací žaludek), takže bud mixuju něco s banánem (čerstvá přesnídávka, smoothie) nebo do školy nosí do ted kapsičky. Mně spíš štve ta cena. Kupuju bez přidaného cukru. Zeleninu tedy naštěstí celkem jí.

jako_mala_holka
6. pro 2022

Dcera má 2,5 roku a miluje kapsičky i ovocné tyčinky (z dm), má každý den něco snad... k tomu teda sní i normální ovoce i zeleninu, tu teda jen uvařenou, pečenou... Výčitky nemám, nedávám ji přece tabulku čokolády ani burger... třeba brumika měla asi 3x, obcas nějaké křupky, sušenky, všechno bez přidaného cukru, sem tam i nějaký Pribináček a tak... Čokoládu ani běžné sušenky a spol nejí, to jí nedávám... s běžným jídlem u nás problém není, jí hezky prakticky všechno, co uvařím, takže jsem v pohodě... Je to malý žrout, furt by něco ládovala

me_druhe_ja
7. pro 2022

Fakt výčitky kvůli ovocné kapsicce? Jsi blázen?😀 pokud kupuješ bez přidaného cukru, tak je to jen ovoce. Akorát rozmixovany. 🙂
Mě starší dítě skoro nejí: z čerstvého ovoce jen minimum, z čerstvé zeleniny akorát občas kousek okurky. Takže přesnídávky dělám často: buď si dělám sama doma a nebo prostě kapsa, když jdem ven. A zeleninu do něho dostanu ve formě kremovych polivek, a zel-bram pyré. Občas sní ještě pečenou, Trochu.

veruuu_kubesovic
7. pro 2022

@martik169 fakt výčitky 🤔? I moje děti miluji ovocné kapsicky, ty do ruky...