Uvažuju nad koupí učícího hrnečku, lahvičky od 12měsíců a teď, opravdu Avenťácké tečou??? Mám od aventu vše včetně savičky od 4+ na učení - měkká a neteče...
jejda nestrašte že teče, já si je jdu zrovna zítra koupit, minulý týden jsem koupila dva od jiné firmy a oba tekly, tak šly do koše...kdo šetří má za tři... 😢 aventu maximálně věřím, jestli potečou, tak už fakt nevím 😕
Nam tekly jen kdyz jsme tam dali spatne tesneni. Takove to pruhledne uvnitr. Pak uz ne 😉
My ho mame , uz treti a netece, meli jsme i Tommee Tippee a taky netekl 😉
Ano nám teče ale jen když ktomu přišroubuju i ty úchytky bez úchytek mi to neteče.
Nám neteče. Ještě můžu doporučit Tommee Tippee explora. Ta nám taky neteče 😉
Mám 2 od Aventu a tečou. Máme pořád pokapaný stoleček i oblečení. I manžel nadává, že je to drahé a na prd ☹ Nezkoušela jsem to ale bez těch ruček. Zítra vyzkouším!
Měli jsme a tekl. Asi jak který kus.
No my ho měli a tekl po druhém použití. A šroubováním to nebylo. Kamarádka, co avent používá od začátku, si ho vzala a teče jí taky. Takže za mě Avent učící hrneček už nikdy 🙂
mame dva, jeden tece a druhy ne, pritom jsou uplne stejne 🙂 co ale netece a jsme s tim max. spokojeni je Tommee Tippee explora termo hrnecek a ten opravdu netece ani kapku a pritom je z nej krasne snadne pit
Tak nám bohužel taky tekl. Ale teď jsem koupila malé od Aventu lahvičku s brčkem a maximální spokojenost. Nikde neteče a je fakt úžasný. Takže za mě doporučuji avent s brčkem 🙂
teče, ale dá se na to zvyknout.
Nám neteče ani jeden a máme asi tři
Ano, teče. Z tašky jsem ho každou chvíli vytahovala mokrý, čaj vylitý....
Teče ! Já po něm tak prahla a byl to nejhorší hrneček , co jsme měly. Mám avent lahev s měkým pítkem a ta je v pohodě, ale hrneček s tvrdým pítkem byl k zlosti.
@petrusew my máme tento http://www.sambaby.com/16435-hrnicky/45637-aven... a zatím tedy neteče, ani kapka!
Měli jsme jich několik a netekl ani jeden. A jak tu někdo psal, že zdravá láhev neteče, tak ano, neteče, ale musí být zavřená, což zase asi malé dítě dělat nebude. A na učení pít z něčeho jiného jak dudlíku moc vhodná není.
kouzelny hrneček od aventu NETEČE NIKDY!!!!!!!
My máme kouzelný hrneček od Aventu s měkkou savičkou a neteče nám, jsem s ním maximálně spokojená! Malému taky sedí, zdá se 🙂 navíc se dá dobře kombinovat s jinýma Avent lahvičkama, dobře se čistí, dá se hodit do myčky, ohřívali jsme v něm i v mikrovlnce, prostě pohoda...NEMĚNILA BYCH!
Taky máme první hrneček od Aventu s měkkým pítkem a neteče!!! Možná kapka, když malej nevysaje vše, co je natáhnuto v pítku, ale to je všechno. Rozhodně ho nevytáhnu z tašky mokrý 😕 Snadno se vymývá, všechny části dávám do myčky. Akorát mi vadí, že kryt pítka je na pevno a nejde oddělat.
http://www.aventbaby.cz/kouzelny-hrnecek-200ml-...
Nám netekl, jde o to dobře přidělat gumové kolečko ze spoda pítka, které zabraňuje aby voda vtékala do pítka lehce, jen když dítě saje.
kamarádka si toho vůbec nevšimla a asi při mytí ho ztratila a pak taky nadávala, ale přišly jsme na to proč teče 🙂
Nam netekl.
Já vyzkoušela xx druhů netekoucích hrníčků a tečou bohužel všechny, některé ze začátku nee a později ano a jsou to akorát čínské šmejdy za velké peníze ☹.
Používáme tyhle http://www.aventbaby.cz/kouzelny-hrnecek-340ml-... a netečou nám. Jen když je blbě složím a obzvlášť pokud zapomenu to průhledné kolečko za spoda 😅
Také mám od Aventu vše a jsem celkem spokojená. Ale bohužel hrnečky magic tečou a když dám do nich vlažný čajík, tak víc.
Podle me řekl jen kdyz jsem ho krive zasroubovala. Což bylo tak ve 1/3 případů. Ale tekly i lahvicky mam. Co ale neteče je ta zdrava láhev.