Ahoj, je tady několik diskuzí ohledně dětských židliček, ale nikde jsem nenašla to co hledám. Potřebuji opravdu stabilní jídelní židličku. Malému bude měsíců a už bude mít 9kg, takže předpokládám, že to bude za chvíli docela macek 🙂 . A bojím se pak aby se židlička nepřevrátila apod. Začínáme přikrmovat, tak potřebuji nějakou koupit. Máte prosím někdo tip, zkušenosti?? Moc děkuji.
Máme Jitro a taky spokojenost.
My mame Prima Pappa Zero od Peg Perego a maximalna spokojnost akurat ze cena je dost vysoka.Mam tiez vacsieho syna a vzdy sa v nej hybe,kope,vystraja ale zidlicka to vsetko zvlada 🙂
Máme u rodičů klasickou dřevěnou, co se dá přepůlit a je z toho židlička se stolkem. Ani náš divoch s ní neměl problémy. Samozřejmě, nemá to popruhy ani odobné vymoženosti, ale v nižší variantě to opravdu nikdo nepřevrátí. Maximálně s tím bude ve volném čase ujíždět po kuchyni...
Děkuji za vaše názory 🙂, já jen že jsem ještě četla ohledně té Fábuly, že praská potah, že nic nevydrží. Máte zkušenost?
JoJo používáním potah praská,já jsem ho nakonec sundala,když mala byla větší a přišlo mi to praktičtější bez, stejně jsem tu zidlicku po jídle často umyvadla, protože byla špinavá od jídla.
Taky máme Prima Pappa Zero od Peg Perego v eko kůži a je naprosto super. Doporučuji 🙂.
V D-testu vyšel kdysi test židliček. Jinak jsme měli Ikea a Peg Perego Prima Pappa a obě bez problémů.
Na e-miminu jsem to našla, koukni tam.
My máme Fabulu a jsme spokojeni, mala ma pres 16 kg a v pohodě🙂