Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte do masozeleninových příkrmů nějaký olej, aby se uvolňovaly vitamíny rozpustné v tucích?
Někdo dává máslo, ale my jsme na hypoalergenním mléku, tak nemůžeme.
Zatím jsem ni nedávala, ale když si dělám salát, tak do toho také dávát kapku oleje-olivového.
Myslíte, že i dětem se může dávat olivový olej?
Díky
ahojky,já dávám olivový olej každý den do masozel.příkrmů,poradila mi to naše lékařka
Mě bylo řečeno,přidat pár kapek,máslo sem dávala jen jednou
já dávám také každý den do příkrmů kapičky oliv.oleje 😉
Taky dávám do všech masozeleninových a izeleninových příkrmů trošku panenského olivového oleje a to denně. I do kupovaných i když tam vždy nějaký olej je. Myslím, že to mimčům jen prospívá, promažou se jim střevíčka 😀 .
Super, moc díky!!!
Tak dneska už to bude mít s olejem 😉
Také budu dávat jen panenský, mám i citronový do salátu, ale ten pro mimi neee...to je jasné 😲
Já dávám do každého zeleninového příkrmu pár kapiček olivového oleje 😵
jo tak to jsem ještě nezkoušela 😀
Ahojky, nám byl doporučen slunečnicový olej - prý na olivový bývají alergické reakce. My musíme držet hypoalergenní dietu. Tak dostává pár kapek slunečnicového.
Nám doktorka taky doporučila spíš slunečnicový, stejně jako u Mircky
Taky jsem dávala pár kapiček slunečnicového nebo olivového oleje a v pohodě 😵
no,my máme tako hypo...
tak teda nevím, mám dát olivový nebo raději jen slunečnicový... 😖
má se dávat do každé zeleniny..
já to řeším tak, že dávám třeba týden slunečnicový a pak zas olivový...jsou oba bio, tak si myslím, že to je pro něj dobré.. určitě víc než nějaký kukuřičný olej nebo škrob co vidím v těch skleničkách 😠 teď už většinou jen vařím a dávám ten olej.. je to dobré i proti zácpě 😉
může se dát lžička olivového oleje
občas 😉