Ahoj mamky,
nevíte některá,prosím vás jak se používá ohřívačka lahví Philips SBC 215??????
Koupila jsem ji na MMB a teď tu před ní sedím a nevím si rady. Není u ní totiž návod ☹
pomóóóóc 😉
Ahoj holky,
chci koupit ohřívačku lahví Avent s termostatem, jaké s ní máte zkušenosti? Je dobrá? Taky by mě případně zajímalo, jestli jdou Avenťácké lahvičky i třeba do jiných ohřívaček? Většina co jsem viděla je spíš na ty vysoké úzké lahve. Díky 🙂
já mám reer comfort, vejde se tam i široká láhev avent
je to na h,... protože normálně v horké vodě - vařící z rychlovarky se 50 ml mlíka ohřálo za 2 minuty, v ohřívači čekáš než se tiohřejevoda atd, čekala jsem 8 minut!!!!Jediná výhoda je ten termostat, kterej ti to udržuje teplé, ale ta vařící voda v misce taky jen tak nevychladne, takže já jsem za ty prachy zklamaná!!!
Já mám ohřívačku od Tefalu. Jsem s ní spokojená. Ohřívám v ní MM - cca 120 ml a je to zhruba za 4-5 minut, záleží, jak moc studené to před tím je. A vyhovuje mi to více než to ohřívat v hrnci, to jsem to měla vždycky moc teplý 😒 A vydrží to teplé 30 minut, tak je dobrý, že mezi tím přebalím, nakojím a pak event.dokrmím tím ohřátým 🙂
Jo a ohřívám v ní ty klasický lahve Avent-malý nebo velký a v pohodě se tam vejdou.A šli by tam asi i jiný velikosti,ale to jsem nezkoušela.
Já chci koupit ohřívačku od Chicca Home car, je výhoda, že se s ní dá ohřívat i v autě 🙂
Ja jsem cetla na obalu od UM, ze se ma delat vzdy cerstve mleko, pak nechapu vyznam ohrivacek? A mikrovlnka to ohreje taky rychle,ne?! Jak to tedy je, s tim ohrivanim mleka. Diky
holky, díky za odpovědi 🙂
mléko se má dělat vždy čerstvé, to je pravda, ale můžu už mít dopředu ohřátou vodu, aspoň moje švagrová to tak dělala. Převařila vodu, pak jí udržovala v ohřívačce a těsně před krmením tam dala ten prášek.
Kromě toho můžu, jak píše zusma, ohřívat uskladněné MM.
Četla jsem, že mikrovlnka je na ohřev nevhodná, protože má pak jídlo nestejnou teplotu a dítě se může popálit - ale to se týká už spíš kašiček apod., ne mlíka
tak mi jsme na UM a teplou převařenou vodu mám v termosce, kde vydrží, ohřívačku mám úplně obyčejnou, použitou z MMB za 100,-Kč a ohřívá všechny lahvičky i skleničky na příkrmy. Na lahvičky ji používám jen na přihřátí vody z termosky, jelikož ke konci dne to už v té termosce není tak teplé. Ohřívačku za několik tisíc bych si nekoupila ani omylem-je to naprostá zbytečnost.
no hele je to dobrý podle me hlavně na MM. Na UM můžeš mít vodu v termosce nebo ji hrat v mikrovlnce, stačí 2 zatočení. Na ohřev MM není mikrovlnka vhodná, protoře mikrovlny ničí nějaké látky důležité v MM, ale na vodě nemá samo co zničit. Nutné je dát pozor na teplotu - nejlépe ohřát vodu ve sklenici a pak to přelít do flašky!
Dobrý den.
Mohla bych poprosit o český manuál Avent Ohřívač kojeneckých lahví SCF260/37, koupila jsem ho a nevím si rady nebo mi prosím dejte malou radu.
Děkuji
Rendárová
ahojky, všechny pracujcí na podobném principu. Většinou mají rozlišení na lahičky s mlékem a čajem a třeba výživy nebo hotové příkrmy. Pokud má možnost více nastavení teploty, je třea vyzkoušet, co prckovi bude vyhovovat.