Ahoj maminky.Prosim vas od kdy jste zacali davat diteti cocku? Mam 15mesicni dceru a nevim jestli uz muzu.Dekuji
malá 18m jí čočku už normálně
asi do roka a půl jedla červenou loupanou a pak mi doslova sežrala moji čočkovou polévku. Žádné bolení nebylo, tak od té doby jí normální, mně osobně taky chutná víc ta obyčejná
malá dostala poprvé v 19m a v pohodě
Ja davam asi od 10 mesicu. Ale jen cervenou a jen trochu. Lusteniny by na taliri melo byt jen par lzic a k tomu hodne zeleniny. Nekdy ji rovnou micham dohromady treba s dusenou mrkvi. Z lustenin jsem zkousela jeste cizrnu.
malej mel 3 roky a cocku jeste nemel.. 😅 podle me by mi ji ani nejedl
Asi v 10 měsícich normálně cocku co jsme měli k obědu, zvládl v pohodě a moc mu chutnala. I hrachova kase ze žlutého hrachu, to jsem ho musela krotit, ale sapal se po tom jak drak.
Od 10ti měsíců červenou loupanou a po 1. roce už normální a v pohodě 🙂
Od zavedení masozeleninových příkrmů.Ze začátku jsem vařila BIO Červenou čočku loupanou celou z Billy( www.nasebio.cz/bio-mouky.php )a pak od Firmy Lagris: www.lagris.cz/produkty/lusteniny/cocka/cocka-ve... ,kterou jsem námáčela přes noc 🙂
asi od 10měsíců červenou loupanou a po roce už normální a chutnala a dobře ji zvládala.I fazole jsem ji mixovala a dávala se zeleninou od roka a dobře potom kakala a břicho nebolelo.
zítra jdu na ni, má 16m..dala jsem ji trochu naklíčit..červenou jedla asi od 9m.
Červenou dávám od osmi měsíců a zůstanu u ní 🙂
cca od 7-8 měsíce.
červenou dost brzo, asi taky těch osm měsíců a tu běžnou po roce, už jí to co my, takže s vajíčkem a cibulkou, miluje to..už měl i fazole v gulášový polívce a samo cizrnu, nadýmání nějak horší než jindy nebylo, on si prostě prdí a jinak problém nemá, už to není žádný miminko..
Červenou loupanou už před prvními narozeninami, tu jsem vařila sama, hnědou drobnou ve skleničce kupované (Alete od 1roku) po prvních narozeninách.