Od kdy jste začali dávat miminkům bílý jogurt?

smallinka
10. kvě 2015

máme 7 měsíců, četla jsem, že tak od 8.měsíce ??

cell
10. kvě 2015

zkusila jsem v 7 měsících, ale nechtěla ho. A nechce ho ani teď a to je jí 8,5 měsíce

drosea
10. kvě 2015

od 8. měsíce, s přesnídávkou, rozmačkaným ovocem a byl schopnej sníst půlku velké Holandie najednou

mecoun
10. kvě 2015

od 8.mesice uz jsem take davala bily jogurt...Hollandii

stejnov
10. kvě 2015

Občas dávám od 6. měsíce s ovocem. Žádná reakce není a chutná mu 🙂 Dávám jen smetanové (Choceňský, řecký, selský...)

cabo
10. kvě 2015

Od 8.mesice. davam bud Holandii nebo Activii s bananem,jablkem nebo troskou presnidavky.

zo_ja
10. kvě 2015

Jak který, některý až v roce, do té doby plně kojeno, další od ca 8. měs.Jestli cítíš potřebu nebo dítě se domáhá, nabídni, uvidíš. 😉 Kup dobrej, Choceň, Selskej, Madeta ve skle ap.

slunicko333
10. kvě 2015

od 8. měs. první pokusy, nejlepší je Choceň, má nasládlejší chuť, se u nás osvědčila 🙂

papka
10. kvě 2015

dávám od 7,5 měsíce (jsme od začátku na UM), Holladie bílá, ale míchám s ovocnou přesnídávkou hipp, merunky, jablko, jinak ho nesní a baští jak o závod.

gwennie
10. kvě 2015

dává se poté, co je v jídelničku už zelenina s masem a ovoce...

veri0007
10. kvě 2015

@smallinka jogurt dávám doma vyrobený od 6,5 měsíce, Vždy s rozmixovaným ovocem a troškou datlového sirupu. Je to taková dobrota, že málem malou přesvědčuju, že má dost aby zbylo trošičku i na mě😀

blahova_andrea
10. kvě 2015

v 8m, ale absolutně to nechce. víc jak dvě lžičky jsem do ní nikdy nedostala. zkoušela jsem i různé značky, ale nezájem. takže bílý jogurt dočasně asi vzdávám a zkusím zase někdy časem.