malý má 6 měsíců,oběd a dopolední svačinku má příkrm,ale jinak kojím.Zlobí ho dásně kvůli klubajícím se zoubkům a nevím jestli bych mu mohla dát rohlík na žužlání anebo jestli je ještě na to malý
upekla bych domácí rohlíky či chleba a klidně dala.. v kupovaných je více než 20 přídavných látek 🙂
Rohlík dávám asi od půl roku, aby mi neřval v obchodě.
Taky jsme davali od 6.mesice kurky od chleba na dasne. Rohlik ne,po tom se mi davil,jak ho naslini,tak udela takovej chuchel a neumel si s tim poradit. Kurky od chleba zvladal i bez zubu 😉
já taky už zkusila malé dát rohlík i kůrku.. kůrka mi přijde lepší, máme čerstvých 7 měs. a dva zuby venku a další se nám klubou takže když jí dám něco takovýho na žužlání do ručičky tak je nadšená.. ale běda jak se k ní přiblížím a chtěla bych jí to vzít!! :D
Rohlík ne,mohl by se zadusit,přesně jak píše lucizal. Možná spíš nějaká ta kousátka. Pečivo bych se nebála dávat kvůli složení,ale právě kvůli možnosti zalknutí.
Dávala jsem kousátko, pečivo až když měla rok a pár měsíců, pečená mouka není výživově žádný zázrak, tak jsem neviděla důvod dávat miminku. V běžném pečivu je navíc dost přídatných látek , hlavně u rohlíků.
Dávala jsem i rohlík i kůrku od chleba od půl roku a malá se mi nedusila
Ja jsem byla co se zavadeni peciva velice prisna vzhledem ke dvema celiakum v rodine. Mala mela pecivo az v roce a to jeste s problemy. Volila bych spis krupky nebo kousatka.
Asi bych dala, dnes uz se doporucuje lepek zavest mezi 4. a 7. mesicem. Radsi teda patku chleba nez rohlik. Dalsi moznost je na zoubky kousatko a na zuzlani ty detske krupky (kukuricne, jahelne, kupovala jsem v lekarne) 😀